MerveGrel Hamileliğimde kolestaz tanısı koyuldu ve 37+1 de doktor bebeği alacağını söyledi. Suan hersey normal olduğu için ilk baş suni sancı ile normal doğumu deneyelim eğer vücudun cevap vermez ise sezeryan yaparız dedi. Bu haftalarda suni sancı ile normal doğum Yapan var mı? Cok korkuyorum suni sancı cok mu zor. Bu arada ilk gebeliğim.
Eslem13esila MerveGrel korkma cnm suni sancı o kadar da kötü değil bende bütün doğumlarımı suni sancı ile yapıyorum çünkü kendi sancım olmuyor doğumu hızlandırıyor 37+5 te suyum geldiği için dogum yapmıştım
Filizzz66 MerveGrel ben ilk kızımı o haftalarda doğum yapmıştım 4 saat içindede suni sancı ile kucağıma aldım
Wonderanne MerveGrel suni sancınin normal sancıdan tek farkı devamlı gelmesi zaten suniden sonra sancı belli seviyede ve açıklık da oluşunda suyunu patlatirlsr kendi sancin gelir korkma kalbimi ferah tut sonunda melegine kavuşacaksın bunu düşün onu kucagina alınca her şeyi unutacaksın Allah yardımcın olsun sana bize güç versin amin 🤲
Hiranurunannesiii MerveGrel 37+2 de suni sancıyla doğum yaptım. Ama benim açılmam vardı, doğum başlamıştı. Suni sancı zor ama dayanabiliyor insan. Zaten sancı bir geliyor bir gidiyor. Gittiği zaman dinlenmeye zaman oluyor, nefes alıyor insan. Başarabilirsin. 💪
MerveGrel Eslem13esila bende herhangi bir belirti de yok ya ne kanama ne su gelmesi daha mı zor olur acaba? Kendine eziyet ettirme ol sezeryan çık diyende cok fazla cok kararsızım
Eslem13esila gkcsvn eğer gebelik döneminde gebe okuluna yada doğum nefes egzersizleri i biliyorsan çok kısa sürede hemen olur Bi yakınım 0 cmle suni sancıyla 5 6 saatte normal doğurdu sende kendine güveniyorsan dene ama güvenemiyorsun hiç çekme hersey ne istediğine bağlı
Filizzz66 MerveGrel çok az sancım vardı belli belirsiz iki gün üst üste nışanım gelmişti bizde ne olur ne olmaz diye akşam hastaneye gittik baktı çok az açılma var bu gece burda Kalsın ilaç verip uyutalım dinlensin sabah doğumu başlar dediler öylelikle yatışım yapıldı sabah suni sancı verip doğumu tetiklediler çünkü Kızım doğum pozisyonundaydı
MerveGrel Eslem13esila maalesef covid den dolayı hiç Bi yere gidemedim. Nasıl gelişeceğini bilmediğim için de korku insanı kararsız bırakıyor 😴
Eslem13esila MerveGrel ozamn eğer bir tehlikeniz yoksa ilişki ve sıcak banyo yapmanızı tavsiye ederim açılma yapıyor birde merdiven çıkmak
Pikola_findik MerveGrel canım bende seninle aynı durumdayım sadece benim bebegimin kilosu az olduğu icin doktor suni sanciyla 38+5de salı günü dogumu baslatalım olmazsa sezeryan yapariz dedi bende cok korkuyorum hic beklemiyordum bi anda şok oldum🙁ama internetteki yorumları okuyunca suni sancıylada normal doğum olabiliyormuş.gozde biberin hamile platesi videosu var açılmaya yardimci oluyormus ben her gun yapiyorum bir dene istersen
Filizzz66 Pikola_findik tabi ki oluyor. Suni sancı kendi sancıların yetersiz olunca doğumu hozlandırsın diye veriyorlar tek kötü tarağı ilaç verildiği için makinaya bağlı yatakta yatmanız. Size tavsiyem karnınızı iyi doyurun ve yanınızda olacak kişiyi iyi seçin, nefes alıp verdirsin size bol bol konuşarak dikkatinizi dağıtsın
Pikola_findik Filizzz66 benim.kafam.karisti bir doktor suni sanciyla deneyelim diyo diğeri kontrole gel 39da bakariz diyo🤔kilosuda az acaba suni sanciyla dogabilir mi
Filizzz66 Pikola_findik tabi ki doğar hemde daha kolay olur benim KızıM 2800gr doğmuştu suniyle ve rahim darlığı olmasına rağmen hiç dikişim yoktu çünkü kzım küçüktü ve eşim ve görümcem ve hemşirem nefes alıp vermeme çok yardımcı oldular. Bi ara gözlerimi dahi açamadım çünkü çok açtım gücüm kalmamıştı görümcem sürekli soğuk suyla ayaklarımı yüzümü boynumu falan ıslatıp beni dinç tutmaya çalıştı ve çok ile yaradı