Mhtap4467 Bir oturuşta bir poşet erik yiyen var mı benim gibi acaba:))artık eşim bile dayanamıyor bu duruma öyle iştahla yiyorum ki
BegumIscanTunc Mhtap4467 Daha 7+3 hamileyim 3 kilo erik yedim bitirdim Eşim bir 3 kilo daha alayım mı diyor ☺️☺️☺️☺️
Songulkaya Mhtap4467 Bende neredeyse her gün bir tabak yiyordum usandım artık şimdide çileğe kafayı taktım ha bire yiyorum 😁
Yasemin00 Mhtap4467 şimdi bitirdim erigi dün köyden getirdim çokca sabahtan beri yiyorum anca bitti aklım.onlarda yoksa bitmiyince rahat edemiyom bittide bende rahatladım🤣
Pinar74 Yasemin00 aynı benim kafadan durunca aklımdan çıkmıyo bitirmem lazım erik zaten severdim şimdi daha çok yer oldum.Ama bağırsaklara iyi geliyor 😁
ElifCesur 2kizanasi evet hamileyim ve alamıyorum,bulundugum konum itibarı ile.. keşke yazmasaydınız erigi bende çok severim 😔
Deletedmom92 Mhtap4467 Daha 10 dkka önce 1 tabak yedim. Ama Hemen bitti sanki 😂 Yada ben fazla hızlı yemiş olabilirim 😂💚💚 Rabbim ne güzel yaratmıs gercekten cok güzelll bi nimeett 💚☺️
Yasemin00 Eemmyy Aynn eşimde güldü gece yatıgım yerde bile aklım kalıyordu arkadasım napıyim bittirdim.de aklım kalmaz artık 🤪😂🤣🤣
nil_sugra Mhtap4467 normalde ağzıma erik sürmem ama hamileyken kilolara yiyorum 🤤 doymuyorum. Şimdi de önümde yiyorum 😁 kaynanam ilk erik yediğimi gördüğünde sana ne olmuş iyimisin diye sormuştu 😂😂 ayvada yemem ben normalde ama şimdi ayva ağacında yaşayabilirim
Greyy90 Mhtap4467 hergün yiyorum istisnasız ama kabızlık olunca biraz ara verdim😀 ama dayanamıyorum olunca da yiyorum işte 😋😋
Nnur1 O kadar seviyorum ve yiyorum ki, eriğim 2 gün önce bitti. 2 gündür eşim işten gelirken istiyorum ve unutuyor. Bugün de eriği beklerken bi baktım unutmuş, çok üzüldüm 😔 ama yarın alacak 😍☺️