Canan09 Yelizcebni 28. Haftadan itibaren basladım.gayet kilosu ilerledi. Normalde düşüktü kilosu gerıdeydi. Cok şükür toparladı.buarada Muz ve tahın pekmez hergün tükettim.
_mucizem_ Yelizcebni ben tozunu da taneli olanını da tüketiyorum ama 3 4 Güne bir. Bi zararını görmedim çok şükür
Kbrahrl Yelizcebni benim doktorum önerdi bir sakıncası olsa önermezdi toz olanı sütün içine karıştır iç dedi bebeğimde gerilik vardı birkaç güne haftasına ulaştı şimdi de iyi gidiyoruz çok şükür ☺️
Deleted5544 Kubra_s yok kuzum, soğuk iciyorum hem mide yanmasına da iyi geliyor böylelikle. ama soğuk süt ishal yapabilir o yüzden ısıtarak da içebilirsin
Kubra_s Deleted5544 sonuçta hepsi pastörize ama öyle içme diyor. Çevremdekiler ısıtıp sogutunca igrenç oluyo 🙄
Gmze23 RuzgarsMommy katılıyorum arkadaşa, ayrıca nesquikin içinde faydalı şeyler yok. Tozun içinde bile gereksiz şekeri görüyoruz zaten.
Ezgi05 Ben toz olanı değil de top top olanı yiyorum amacım bebek kilo alsın değil ama canım çekiyor soğuk sütle güzel gidiyor arada yiyorum
Kbrahrl Yelizcebni sütle beraber yiyorsan sorun olmaz ama sade yememeye çalış çünkü süt kilosunu çok etkiliyor ☺️ Bende ara sıra bi çay kaşığı tozunu yiyorum napıyım çok güzel 🙊