Leylmaria Kızlar 35+2 yim ayakta durcak halım yok cok cabuk yoruluyorum ayakllarım çok şiş yürürken otururken kalkarken cok zorlanıyorum benim gibi olan varmı Bilgi verirmisiniz Bir işi yaparken cok zorlanıyorum yardımcı olun lütfennn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @adm sabitlermisiniz
Gulseren88 Leylmaria bende 34+4 deyim aynı durum bende de var, ev işlerimi bile zor yapıyorum, yarım saat ayaktaysam 1 saat yatıyorum, normal bence bu haftalar da, bebek hızlı büyüyor çünkü
_aysenur Leylmaria 33 haftalığım bende çok kötüyüm ya sadece bulaşık makinesini boşaltıyorum böyle ayakta duracak halim kalmıyor çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum doğumdan sonra eski enerjime sağlığıma kavuşacak mıyım diye düşünüyorum sürekli çok zor ya 😟
Leylmaria Aysema doktorumun verdigi bütün vitaminleri kullanıyrm kan tahlılı yaptrmıstım bişey cıkmadi ama Niye boyle bilmiyrm
Leylmaria Kubra_s İnsan evham yapıo acaba bişeymi olcak diyee yemın ediyrm bazen boyle bayılcakmıs gibi oluyrm
zeynep_2020 36+2 yim aynı şeyler bendede var ayakta kalamıyorum tuvalete bile zor gidip geliyorum iyice ağırlaştım pelvis kemiklerim çok ağrıyor karnımın altına çok baskı oluyor ve vajınaya bıçak batar gibi ağrı saplanıyor olduğum yerde kalıyorum yürüyemiyorum 🙄
_aysenur zeynep_2020 Ya aynı şikayetler bende de var 33 haftalık olduk yaklaşık 2 haftadır var haftaya doktora gidicem ama herkes normal bi şey olmaz diyo sizde ne zaman başladı şikayetler bende hep düşünüyorum ne kadar normal olabilir kasığım batıyo ameliyatlı gibi hissediyorum ayağa kalkarken yürürken iki büklüm oluyorum vajinam deseniz aynı şekil batıyo
Sinem67 zeynep_2020 bu benim işte aynı seyler var bu aralar acayip karın agrısı yasıyorum snra gecyr Bi zmn sonra tekrr baslıyr
Leylmaria _aysenur kavusuruz insallah ya Bir an once normale donmek istyrm gercktn aktıf bi insanım normalde
Aysegulyeter Leylmaria 34 haftaligim bende ayni durumdayim cnm. Bugun doktoruma sordum normal dedi. Kilo aliyosun òdem oluyo agirlasiyosun ve tek kisi degil herseyi iki kisi yapiyosun cok normal dedi.
Leylmaria Aysegulyeter aman Normal olsun aksı olmasın o kadar dayandik Allah,ın ıznıyle son dakıka bisey olmasın cok korkuyrm
zeynep_2020 Leylmaria ne bileyim sanki 40 görmem gibi hissediyorum bu batmalar faln doğuma hazırlıyormuş. Düşünüyorum bu durumda bu ağırlıkla nasıl doğuracam diye haftaya kontrolüm var bakalım
deletedmom126 Leylmaria vitamin eksikligi olabilir doktora gözüksen daha iyi olabilir ama anlamadığım tek sey neden sabitlermisiniz dediniz merak ettim😀
Minnaksever Leylmaria 35 oldum ben de aynıyım ayaklarım kocaman zaten varisim vardı sadece yemek yapıyorum o da çoğunu oturarak ve magnezyum içmesem o da zor şu an ayak bileklerim felaket ağrıyo mesela
Leylmaria Minnaksever Benim şiş bilek bacak ellerim her herim agrıyo aynı bende yemek yaparken otuyrm vala Suan makınadan camasırları cıkartıp asacak mecalım yok
_aysenur Leylmaria Amin inşallah bende öyle sürekli temizlik yemek düzen tertip uğraşmayı çok severim yapamayınca kötü oluyorum eşim yardım ediyor istediğim gibi olmuyo rahatsız oluyorum bide eve kapandık psikolojim bozuldu iyice
Minnaksever Leylmaria morarıyo benim beyaz lekeler oluyor doktorum kardiyolojiye yönlendirdi oraya gidicem bakalım ben çamaşırları havale edeli çok oldu bazen bulaşıkları da postaliyorum
Gunesimoglum Leylmaria canım ben baştan beri öyleyim 36 haftalığız hala da öyleyim Bi markete gidip gelsem yürüyerek eve gelince uyuyorum hemen