SusamsMother Arkadaşlar merhaba, Kişisel bakım ürünlerinden bitkisel olarak önerebileceğiniz var mı? Özellikle şampuan, diş macunu, duş jeli gibi.. şimdiden teşekkür ederim.
Aselminaa SusamsMother instagramda mühendisinoğlu sayfasına bakmanızı öneririm bütün ürünlerin içeriğini araştırıp paylaşıyo nerdeyse
Yasemmm Merhaba, soruyu kendi kisisel bakim urunleri icin sordugunuzu algiliyorum insallah yanlis anlamamisimdir bebek icin degildir😅 Roll on olarak incia tavsiye ederim. Trendyolda da satiliyor. Dis macunu ise splat kullaniyorum o da olabildigince dogal icerikli. Bu markayi bulamasaniz bile dis macunlarinin alt kisminda yesil cizgi olmasina dikkat edebilirsiniz🥰 yuz yikama jeli ve cilt bakim yagi olarak da homemade markasini kullaniyorum. Tavsiye ederim hepsini☺️
SusamsMother Yasemmm evet kendim için sordum 😊😊 söylediğiniz ürünlere bakacağım. Şampuan olarak öneriniz var mı? Çok araştırdım ama tam doğal bulamadım :(
SusamsMother SusamsMother Yasemmm bu arada 10 haftalık hamileyim :) ilk kez soru sorunca biraz heyecanlandım ☺️
Yasemmm SusamsMother sampuan ben de bulamadim cok zor bi sac tipim var o yuzden maalesef sampuan hakkinda tavsiyede bulunamiyorum😘