Daglar_figen Sürekli uykum galiyor kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum çok sıkıldım bu arad 2.ayımdayım
hhb53 Daglar_figen bende aynı 11 haftalıgım iki iş yapıyorum yatıyorum sürekli uyuyasım geliyo inşaAllah yakında geçer 🤦🏼♀️
turunculuanne Daglar_figen ben 4.aydayım hala öyle. Hayatımda hiç uyumadığım kadar uyuyorum. Ses gürültü bir şey olmasa hiç uyanmam sabah heralde
Mrv3dmr Ben de öyleydim canım. 14.haftadan sonra tam tersi hayatımda olmadığım kadar enerjik hissediyorum🤩
Mrv3dmr Eemmyy olursun canım merak etme. Gerçekten gözümü açamıyordum. Sürekli uyuyordum. Abartmıyorum 24 saatin en az 16saatini uyuyarak geçiriyordum.
TAkilicci Bende ilk aylarda panda hayatı sürdüm uyudum uyandım ve tekrar uyudum arada yemek yedim su içtim ve doktora gittim
deletedmom126 Daglar_figen ay bende de vardı ilk zamanlar psikolojim bozulmuştu esimden sogumustum hayattan sıkıldım bıktım bulantı kusma halsizlik kendimden bile nefret ediyordum ay şükür geçti şuan iyim masallah❣️🌼sende duzelirsin insallah
poyrazsmom_ Daglar_figen işe yeni başlamıştım hiç unutmuyorum 😂 6 haftalık hamileymişim haberim yok tabi sürekli kendimi uyurken buluyodum masa başında🤩