Edizinannesii Merveduyg henüz cinsiyet belli değil ama üzüm 🤦♀️ ne yazıkki hiç bir yerde bulamadık 😔 hala aklımda inanır mısıniz😔
Aysu_CK @Merveduyg Merveduyg İlk siyah zeytin aşermiştim.normalde pek sevmememe rağmen. 30 a yakın yedim anca içim kanmıştı 😂 Cinsiyetimiz kız ❤️
Sndz95 Bebekbal ay ne güzel canım 🥰 benimki açmadı bacaklarını ya üç hafta sonra kontrolüm o zaman öğreneceğiz inşallah 🤭
Arzu_tuncay23 Ayyy kumpir hamile oldugumu da bilmiyodum esimle ciktik gezmeye nasil canim istiyo gözümde döndü resmen😂 yarim saat yürüdük kumpir uicem diye
Tugas Merve_kucuk 25+6 benimde ilk aşırı acılı ciğkofteydi 3 ay ondan başka hiçbişey yiyemiyordum simdiyse gormeye bile tahammülüm yok benimde prensesim olacak😍🤰
Tugas Merve_kucuk valla hayvan gibi yedim 🤭sabah oğlen akşam günde en az 7 durum yiyordum 😂 hepsi geri çıkıyordu😵 ama yine de dayanamıyordum gözümde kararmış şimdi 😂
1prens1prensesannesi_ Merveduyg önce kelek aşerdim sonra 5 ay boyunca karpuz yedim 😀😀 gözümün önünden gitmiyordu karpuz heryer de kokusu felan 😀oluşum olacak Allahın izniyle
Oglunubeklyenanne Merveduyg balık hiç yememiştim tadını bile bilmiyodum ilk aşermem balık oldu ve yedim😂oglum olcak😊
Dlrdvcdmr Merveduyg Hiç unutmuyorum işteydim bilgisayar başında burnuma tavuklu pilav ve turşu kokusu gelmişti hiçte aramayacağım şeyler yani buram buram ne alaka ya falan olmuştum aşermek bu herhalde demiştim 😂😂😂 Oğlum olacak 🥰❤🙏
Ozemmerdn Merveduyg komik ama ilk kremalı bisküvi cekti canim😀😀 henuz 8 haftalgz cinsiyet belli degil😀