Wonderanne Merveduyg hiç hatırlamıyorum çünkü çok şey canım istedi ama en çok ekşi şeylere düştüm ve kızım olacak 🤗🌸
Tugas Merve_kucuk 25+6 benimde ilk aşırı acılı ciğkofteydi 3 ay ondan başka hiçbişey yiyemiyordum simdiyse gormeye bile tahammülüm yok benimde prensesim olacak😍🤰
Ayca6868 Merve_kucuk benim de ilk cigkofteydi sonra hep tatlı istedi canım bakalım benimki ne olacak😊🤰♥️
Bebekbal Sndz95 görünce yazmak istedim benimde ilk karpuzdu aşerdiğim seninle gnümüz bile aynı,benm oğlum olacak😍
Merveduyg Ben hamile olduğumu bilmeden karpuz gördüm eşime hamile olsam alırdın demi dedim geç bi saatti ve evdeydik gördüğümde oda gülmüştü sonra diğer gün hamile olduğumu öğrendim ve ilk işi karpuz almak olmuştu :)
Sndz95 Merveduyg ne güzel canım ya ☺ bende markette eşimle gezerken girdiğim gibi inşallah karpuz vardır diyordum, girdiğimiz gibi girişe koymuşlardı 😂😂 valla kocaman aldık sabah akşam yedim halen daha da karpuzsuz yapamıyorum 😍
Merveduyg Songulkaya yaaaa kıyamam sana öyle olunca büyüklerimiz avucunu yala göğsüne sür dermiş ne kadar doğru bilemem :(
Sedos59 Hiç öyle aşermem olmadı şu olsaydıda yesem dediğim. ☺️ Ama hep ekşi şeyler yedim 21 haftalığız oğlum olacak hayırlısıyla 😘
Songulkaya Merveduyg evet bana da öyle dediler yaptım ama geçmedi 😁 aklıma getirmemeye çalışıyorum ama canım hala istiyor. Mecbur çıkana kadar bekleyecem
Firdevs192 Pizza aserdim. Ve pizzayı yedikten sonra bir anda çok kötü hastalandım acillik oldum. Orda ogrendim hamile olduğumu 🤗
Skarakas Merveduyg ilk ve son incir aserdim. Rüyalarıma girdi ama bulmam ne mümkün 😔 kizim olacak 27+4 haftaligiz🤗
Gulinal Skarakas bende incir istemiştim İzmir’de hamile manav diye bi manav var orda bulduk adam dondurmuş ama bulmam 1 haftayı bulmuştu.🙂🥰🥰