Unsalin_Annesi Bahar56 canım ben vegaferon kullandım midemi çok yaktı o hap sonra şuruba geçtim ilaç değiştirmeyi deneyebilirsin demir gerekli bişey
Hll3840mhmt Bahar56 bnde de katın ağrısı ve ishal yapıyor ferrum hausmann fort gün aşırı deniycem olmadı değiştircem
DamlaNur29 Bahar56 ben ilk gyno ferro sanol kullandım mide agrısı ve kusma yaptı aç karna sonra gyno ferron kullandım oda aynısını yapınca surup yazdı doktorum allaha şükür suan cok iyi surup ilk basta cok korktum oda dokunur diye ama hiç bişey yapmadı doktora ilaçlar cok dokundu dediğimde surp yazıcam o zaman dedi sende bi sor istersen doktoruna
Nesizade05 Bahar56 ımom kullanıyordum kusturdu şimdi yemekten yarım saat önce gynofr kullanıyorum bişe yapmıyo
Sndz95 Bahar56 benide kusturuyordu, bıraktım ve demir içeren yiyecekler fazla tğkettim doktor hiç bişey demedi her ay da kontrol ettiriyor
Ertey Bahar56 bende ilk ictigimde kusuyodum ilac degisimi yaptik canm sende dene birakma demir onemli cunku
Ltbumt Bahar56 Demir ilacını değişsin canım doktorun yan etkileri beni de etkilemişti doktorum farklı Demir ilacı verince geçti yani
Sedos2020 Bahar56 bırakmayın bence benim kan değerlerinin dibe vurmuş doktorum çok kızdı şimdi yüksek doz kan ilacı yazdı 🙄