sultab93 adet tarihim 3 eylül dü doktor 10 eylül yaptı gerilik vardı adet tarihinle ultrason arasında 1 hafta fark vardı ultrasonda ileri çıkıyordu bebekte gerilik var dedi takip edicez dedi virüsten dolayı başka hastaneye gittim gerilik yok dediler haftasını 2 hafta ileri söyledi bugün gittiğim doktor adet tarihimi 8 eylül yaptı kafam karıştı şükür ama bir sorun yokmuş hala bebegin kafasini poosunu ayağını ayırt edemiyorum hickirmasini çok hareketli değil birde bebek için hangi bez, şampuan ıslak mendil iyi deterjan daha eşyalarım hazır değil hastane çantası için karar veremedim pekte arastirmadim birde doğumun normal mı sezeryan mı olacağını nasıl söylüyor her gittiğim hastane bebegin doğum zamanını farklı söylüyor çok uzun oldu kusura bakmayin
Aydanaydn sultab93 mühendisin oğlu diye bi sayfa var ordan baktım bende . Minoris deterjan , minoris veya mustela şampuan , mustela bebek bakım kremi, e bebek in wee baby ıslak mndili şok un ıslak mendiline iyi demiş . Bunları almayı düşünüyorum bende