Minik_mucize94 35 hafta 5 gunlugum ara ara belıme adet okacak gıbı agrı gırıyor ve bebegımın hareketlerı oldukca hızlandı ve sureklı tuvalete gıdıyorum hareket ettıkce rahmım agrıyor baskı uyguluyor sizce dogum belırtısımı gıdeyımmı hastaneye ya
Cocuklarim Minik_mucize94 valla ayni durumdaydim bugün kontrolüm vardı sancım çıktı benim doktorun ne zaman gel dedi sana
Sedos2020 Minik_mucize94 aynı haftada aynı şikayetlerden post acmistim gayet normal 😊38. Haftama giriyom şimdi sanki azaldı gibi😊
Sun Minik_mucize94 benimde karnım bikçgündür çok ağrıyo doğuma hazırlıyomuş panik yapma canım kanaman olmadığı müddet bi sorun yok bnce hem hareketliymişte hareket etmeyince kork asıl
Minik_mucize94 Cocuklarim ben pzt gıttım nst guzel dddı ıkı hafta sonra gek dedı sevlet hastanesı olunca doktorun num yok malesef
Cocuklarim Minik_mucize94 ay canım ya bende giduuordum gayet güzel demişti sonra özele geçtim bugünde sende olan belirtiler vardı nst ye gir gel dedi günümüzü de aldık ama bekelemez o zamanı dedi dinlen bol bol dedi bakalım hayırlısı ihmal etme derim sona doğru yaklasiurouz ne olacağını hiç bilemeyiz benim kızda hiç durmuyor 24 saat karın ağrısı 5 dakika da bir lavabodayim rahmimde sanki hissediyorum sırtıma fena vuruyor ağrısı inşallah erken gelmezler
Cocuklarim Minik_mucize94 inşallah canım temennimiz o güzel dusunelim kendimizi motive edelim gelirlerse De artık hayırlısı diyelim artık hazırlığını tamamla yinede ne olur olmaz