Melekzehrakk Bebegim 2 gündür oynamıyo hareket etmıyo biley mı oldu sizde de oluyo mu cok korkuyorum lutfen bilen ya da aynı sey basına gelen yazsın 34 haftalıgız
Dyg Melekzehrakk 🤔bi bilgim yok ama tatlı bişeyler yiyip sol tarafına yatmayı denedin mi olmadı bi sağlık ocağına git en basiti kalp atışı dinle için rahat eder hemen kötü düşünme inşallah bişey olmaz
Superisi Melekzehrakk hic etmeze bile Bikac kez hafif oynar cikilota fekan ye soluna yat oynamzsa doktora gt hemen
[silindi] Melekzehrakk bebeğin 2 gündür hareket etmiyorsa neden doktora gitmiyorsun. 2 gün olmuş hiç hareket hissetmemen anormal değil mi sence ? Korkutmak gibi olmasın ama 1 gün değil 2 gün git acile muayene ol
Melekzehrakk Dyg yedım tatlı da ama hala bur hareket yok dun geceden berı oynamıyo normalde sabahları benı kızımın tekmelerı uyandırırdı sımdı hala bır sy yok
Afdemir Melekzehrakk en yakin saglk ocagna gidin bence. Sakin olmaya calsn kalp atslarni dinlerler en azndn
Obsesifk Melekzehrakk o zaman bizimde yapabileceğimiz bişey yok malesef inşallah bişey olmaz 6 saat ve üzeri hiç oynamazsa sıkıntı
sevincmaltepe Melekzehrakk hemen acil e git canım benim de olmuştj hemen acil e gittim kalp atışını duyduk. Sonra da kendi doktoruma gittim çok şükür iyiymiş ama minik yaramazım boynuna kordon dolamış oymuş hareketlerini kısıtlayan 🤦🏻♀️
Melekzehrakk Sımdı hastaneden geliyorum cok sukur her seyı normalmıs saglıklı rabbıme sukur ama hareketını doktor da gorememıs kıkosu da 2300 grammıs hepınızden allah razı olsun