Ecebati defnemila aynı ben 😂 bu cumartesi doğumum var hala daha kesin değil isimsizim diye seviyoruz🙈
defnemila Ecebati baby diyoruz biz çok tepki alırsak etraftan tamam ya küçük hanım işte diyoruz 🤣 eşim geçen diyor ki nasılsa hemen kimlikte çıkartamayız virüsten dolayı bence hala vaktimiz var düşünebiliriz 🤣🤣 doktor bugün soruyor hala belli değilmi diye yok diyorum tamam koca kafalı o zaman banane ben öyle seslenicem artık diyor 🤣😄
Ecebati defnemila herkes ismini soruyor bizde bulamıyoruz diyoruz aynı sizin gibi artık yapçak bişey yok nüfusa gidene kadar düşünmeye devam 😂😂
Ipeku Elaninannesii_ bizimki kaynpederimin adi olucak canm kemal ama yanina isim istyorum. Eismin adi mustaffa acaba mustafa kemalmi olsa diyorum hem ataturkun adi😊 yada kemal egemi karar veremedk hanuz 🤷
Deletedmom92 Eslem13esila Diğer kızların Eslem, Esila’ysa buda Ecre olabilir kardesim. Mükafat demektir. Kurân-ı Kerimde geçer.. 💙💛💚☺️🤰🏻
hllytkn Elaninannesii_ cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa emir,çınar,mert yada meriç kız olursa da arven,kayla,nare,ada tabi iki listede uzar gider daha çok var doğuma kesin olarak belli değil:))