HafsaRumeysa Yaman benm ikinci dogum ilki sezeryan oldugu icin sezeryanda erken aliyolar malesef Allah herkese kolay dogum.nasip etsin 🤲😊
SekerMerve Safiye12 birol iç giyim instagramda var internet sitesi de var umarım içine sinen bişe bulursun
Sultangonul Safiye12 bende hissediyorum çok şükür özellikle gece uyumadan önce soluma yattığımda tepiniyor. Ama uyuyamıyorum artık bunun için erken değil mi daha. Bu durumda olanlar varmı. 27+4.
1989-- Safiye12 bende 27 haftaya girmis bulunuyorum çok şükür hic durmuyor ki surekli hareket halinde 😄 bide kilomuz da artmış can yakio tekmeleri
1989-- Dilancelik aclik tokluk kaninada mi bakmadi bende seker yuklemesi yaptirmadim ama aclik tokluk kanima muhakkak bakmak istedi onlari yaptirdim tetanozun da 2. Dozunu sali gunu yaptiracagim
Dilancelik 1989-- kan tahlili vermiştim her şey yolunda olduğunu söylemişti doktorum belki de bu sebeple riske atıp Şeker yüklemesi yaptırmadı:/
1989-- Dilancelik aç olarak binkan alınıyor birde tok olarak aliniyor tabi seker yuklamasi fazla kilo alan bebekte fazla kilo artisi yasayan insanlara daha cok oneriyor doktorlar