Kardelen92 Wonderanne benimde aşağıya basınç oluyordu idrar isteği falan doktor bebek aşağıda dedi dikkat etmezsen erken doğum olur dedi ilaç yazdı bol bol yatiyorum
Yaman Safiye12 biraz büyük cnm ama daha 3 ay var doguma dahada karnımız cikcak sonucta bide cekme payini düşün cekerse diye daha yikamadim tabi bi tek pijama altinin pacalari olcak uzun biraz
Wonderanne Safiye12 boyu sınırda kalmış bizim bebek iri gidiyordu baba biraz yapılı geçen ay kilo için değil de boy için dedi galiba 35cm olması lazımkrn 31.5 cmdi
Ceydaackgz Yaman benim oğluşumun MaşaAllahı var sanırım 27 haftalıkken gittim dok 1220 gr 38 cm bebeğim. Şuan 27+3 deyim.. ve geceleri çok hareketliyiz ☺️ Gün içinde de konuşuyorum tepki veriyo artık 😍 siz de durumlar nasıl?
Yaman Safiye12 masallah ben 24+6 da 661 gr di dun gittim kontrole 926 gr olmus galiba cok haftasina gore 🙂
HafsaRumeysa Safiye12 ben 27 hafta icindeyim benm dogumda tahmini 15 temmuz insaAllah hareketlerini aksam yatarken genelde.fazla hissesiyorum 😊💖
Yaman HafsaRumeysa bnde biara az hissediyordum 2-3 gundur gene duzenli hissetmeye basladim bnm dogumum 31 temmuz gozukuyor bnde 27 haftaligim
HafsaRumeysa Yaman benm ikinci dogum ilki sezeryan oldugu icin sezeryanda erken aliyolar malesef Allah herkese kolay dogum.nasip etsin 🤲😊
Safiye12 Bellybuton ben üstte hissediyorum.artik canım her değiştirdiğini falan hissediyorum çok şükür
Deryaserkan Bende 27 haftalığım çok şükür o hareket ettikçe okadar mutlu oluyorum ki çok şükür bu günü gösteren rabbime 🙏🏻