MervEslinArden Haftalarda kız bebek özellikle kilo durumları nasıldı annelerim benimki bana çok zayıf geldi 1 kilo 855 gram
Gamzedngdn MervEslinArden çarşamba günü bende gidicem 32+1 olucam o gün çok merak ediyorum kızım kaç kilo oldu 😊 ama kızlar biraz daha alt sınırlarda oluyor sanırım ☺️
Damlacik88 MervEslinArden ultrason kagidinizda yaziyor aslinda.. son adet tarihinize gore haftasi, kiloya gore haftasi , boya bore haftasi vs diye
ilkbahar MervEslinArden gebelik şekerim var ondan öyle tosuncuk ya 🤦♀️ ama ben de çok abur cubur yiyorum 🤪😵
SedaSoner MervEslinArden 32+4’te 45cm ve 2.420gramdı tospik oğluşum. Ama ailedeki genetikle de alakalı nasıl ki bizler aynı kilolarda değiliz bebişlerimizde öyle. Sağlığını etkilemeyecek kadar zayıf değilse dert etmeyin 🌸
MervEslinArden SedaSoner bizde hep böyle olcak herld ablam görümcelerim teyzem herkes minnak zayıf bebeler doğurdu benimkide galiba zayıf olcak olsun sağlığı yerinde olsun da mercimeklerin 🤲
SedaSoner MervEslinArden tabi çok etkili genetik. Annem abimi 5,5 beni 4,5 kilo doğurmuş. Ben de minyon değilim. Bunlar hep etkileyici faktörler
Mentuglale MervEslinArden kuşum 1800 dü 32 de 35iz şuan 2500 olmuş paşam 💙 Allahım sağlık versin normal bence