BanniCici Arkadaşlar merhaba, bir saattir belim ağrıyor, ara ara şeyime baskı hissediyorum. Bebegimim hareketleri gayet iyi hareketli. Halsizlik ve az da olsa kasık ağrılarım var. Bu haftalarda bunu yaşayan var mı acaba?
PrensTaha BanniCici bende 35+1 aynı şeyleri yaşıyorum bikini bölgem bile ağrıyor kalçamda batma şeklinde ağrılar oluyor
Ummeer BanniCici oluyor canım benimde dün oldu aniden bir bel ağrısı ne cok fazla ne de cok hafif öyle aksama kadar agrıdı sonra geçti kendiliğinden gece yattığımda zor yatıyorum zaten uyumak için sabah uyandığımda cok fazla çatı ağrısı hissediyorum kalkana kadar baya canım yanıyor ama kalktığımda 15 20 dk içinde o agrı kayboluyor artık bebişlerimiz ağırlaştı muhtemelen ondan oluyor sağlıkla gelsin inşallah hepsi 🤲🤗
BanniCici ebru-kc11 bilaloguzunannesi Sanırım ağırlaştıkça oluyor anlayamadım hiç olmazdı bel ağrısı 🤔
Melikekrtc1 ebru-kc11 33+2 deyim bende aynı acile gittim hala bişeyim yokmuş bebekte iyi çok hareketli ama anlamıyorum bu ağrılar yürütmüyo bile 😣
bilaloguzunannesi BanniCici yorumlara bakınca sanırım normal insAllah sağlıkla vakitlerinde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAllah 😊
Nilinannesii Bende 35+5 im canım aynılarını bende yaşıyorum özellikle adet olacakmışım gibi kaşık ağrısı geceleri bile uyanıyorum 🙈😪
BanniCici PrensTaha ilk gebeliğim o şekilde hiç hissetmedim ya da farkına varmadım. Sizde nasıl oluyor?
Rabia-34 35+1 im benimde çok agrılarım oluyor bacaklar ve sol ayağım çok şiş arkadaşlar sizde de var mi şişlik
BanniCici Rabia-34 benim ellerim ve ayaklarım şiş ödem gibi ve sadece sağ bacagım agriyor magnezyum eksikliğinden oluyormuş hemşirenin dediğine göre 🤔
Senatorun BanniCici canim bende 35+4 um o baski olayi bende de var inanilmaz hatta kalcama falanda vuruyor agri, bu arada senin bebisin kilosu nasil ben bugun gittimde uzuldum 15 gunde 200 gram almis 😢
BanniCici Senatorun en son 34+4 te gittim bebek 3 hafta önden gidiyor dedi gebelik şekeri yaptırdım cok sükür temiz cıktı. Doktorunuz ne dedi bi sıkıntı olsa söylerdi öyle değil mi endişe etmeyin bazen ultrason ölçümlerinde yanılma olabiliyor.
Senatorun BanniCici evet bir sikinti yok dedi iste 2.300 ken 15 gunde 2.500 olmus biraz korktum acaba gelisememesine biseymi engel vs diye hep bir endise zaten hareketiydi seyiydi 😩 seninki ozaman 3 kilo olmusmu
BanniCici Senatorun kilosu bence gayet iyi bi sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten içiniz rahat olsun 😊 3kg 33 gram geldi o haftada suanda bilmiyorum, cok kilolu da olması bence iyi degil sezaryan ihtimalim cok yüksek