Muko Mrb hamişler reflü yatağı almayı duşunuyorumda bu tek parçamı satılıyor yatağın üzerine koyuluyor yoksa kendinden ayarlanılıyor mu. Yastık kullanmamayı duşunuyorum 22+0 ım
[silindi] Muko reflü yatağı şimdiden alman bence gerekmiyor. Bebeğin de reflü yoksa kullanmayacaksın.. inşallahta olmaz reflü bence olunca alırsın
Akin59 Muko reflu yatagi bende aldim ilk zamanlar yatar yastiksiz olarak bence çok.guzel bisey kusma bogulmayida önlüyor fiyatında pahalı değil tercih edin derim
GlahBilgiliPelit Muko internetten aldım cnm . Hem reflü yatağı hemde bas kısmı yuvarlak yani kafa düzleşmesini engelliyor. Markası babyjem reflü ve düz kafa yastıgı dıye gecıyor. 110 tl cnm.
Muko Çok teşekkür ederim kızlar. [silindi] canım bu konuda biraz araştırma yapmanda yarar var 😍 reflü olup olmaması için kullanılmıyor yatak. Bebeği emzirip yatağa yatırnca bazen agza geri geliyor süt ve boğulmamasi ayrıca gaz olmaması içinde önerilir.
Elissamelissa Reflü yatagı hafif eğimli olduğu için sadece reflüye değil gece kusup boğulmalarını önlüyor zaten yastıksızda yattıkları için tehlikeli olaibiliyor kesinlikle alın
SibelAlp7 Elissamelissa bende almayı düşünüyorum dediğiniz sebepten dolayı ilk hamileliğim daha önce kullandınız mı?ya da kullanan birileri tavsiye etti mi?
Elissamelissa SibelAlp7 bende aldım tavsiye ve uzun arastırmalarım sonucunda eğimli oldugu için bogulmasını onlüyor ben hem anne yanı beşiğin içine koydum daha iyi oldu istersen baska odayada götürüp ordada yatırabılırsın al canım yani