Funpev Aylinayar 35haftalik hamileyim inşallah sizin gibi hızlıca dogurrum yavrumla evime gelirim ne şanslısınız inşallah benimde doğumum böyle kolay olur kesiniz oldumu onu merak ettim
Yenihamile11 Aylinayar inşallah benimde sizin gibi olur kac kilo doğdu ve uyuşturma yapmadan oldu galiba degil mi
Aylinayar Smyraaaaaaaaaa inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi emin ol bende o haftalar öyleydim nasıl olacak diye korkuyordum ama bebeğin nasıl gelecegini biliyor o yüzden sadece sabırla beklemek lazim😘
Smyraaaaaaaaaa Aylinayar Allahım hepimize o anı yaşamayı ve guzel sonuclanmasını nasip etsin insallah😍🤲🏻
Aylinayar Papatya99 cok teşekkür ederim size cesaret verdiysem de cok mutlu olurum sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😘3500 doğdu
Aylinayar Balkuzu01 evet dikişim var ama İnan ki ben hiç hissetmedim o an bebeği giydiriyorlar onda aklın hem hiç agri olmuyor sakin korkma😘
Aylinayar Cnnlina amin cok teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evet ilk Doğumda insan korkuyor cnku ne ile karşılaşacağını tam bilmiyor ama İnan sancı cekiyorsun sonra doğunca o sancı bile çekmemiş gibi oluyorsun 😘
Aylinayar Pinkyellow bende hep normal Doğum istedim Burdaki hiçbir sezeryan hikayesini bile okumadım yanı bebek ve seninle ilgili bir sıkıntı Yoksa kesinlikle normal Doğum 😘İnşallah istediğin gibi olur
Mila4 Smyraaaaaaaaaa hiç bir değişiklik olmuyor ileride.ilk zamanları şişlik vs oluyor tabi düzenli pansuman ve mutlaka eczaneden sarı toz alıp suyla karıştırıp o bölgeyi yıkamak gerekiyor.hem çabuk iyileşiyor hemde agrı minimum oluyor.vajina zaten bir süre sonra kendini toparlıyor..
Interstella Yalın hızlı ve güzel bir doğum olmuş. Geçmiş olsun 🍀 sağlıkla büyütün bebeğinizi. Hangi hastane ve doktor sorabilir miyim?
fzet Smyraaaaaaaaaa ben de sizle aynıyım, 36+3 :) ben de bu çarşamba gittim bebeğim doğum kanalına girmiş, haftaya perşembe tekrar gideceğim. 40 haftayı beklemeyecek muhtemelen dedi doktorum. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 🌸
Smyraaaaaaaaaa fzet ayy gercektenmiii😍😍 ozaman erkenmi dogurcaz napcaz cinsiyeti ne seninkinin benim erkek aslında erkekler gununde dogar diyolar ama bilmiyorum 😍
Aylinayar Nrsmmhn 3500 kg dogdu doktora göre değişir bence herşey yolundaysa anne normal istiyorsa bence istediğin olur inşallah 😘
Aylinayar Hamissanne doktorjm uyusturdu cnku ben hiç hissetmedim ama dikiş hiç korkulacak gibi degil onu düşünme bence belki sen hiç dikisin olmayacak 😘
Aylinayar Age cok teşekkür ederim ama söyle söyleyeyim ben dikiş hiç hissetmedim yanı doktor dikerken gayet de izledim korkma ondan sezeryan sonrasi iyileşme uzunluğunu da düşündüğünde bence normal Doğum tercih edilmeli
My-Baby Aylinayar maasallah ne guzel gecmis dogumunuz, darisi bize insallah ben de normal olmasini cok istiyorum bi aksilik olmazsa🙏 Saglikla buyutun bebisinizi insallah🤗