Hayali-123 Silver gümüş göğüs ucu koruyucusunu çok öneriyorlar kızlar ama Silverette marka da çok pahalı emmezse falan bebek ondan da endişeleniyorum alıp almamakla arada kaldım daha uygunada satıyorlar siz hangi markayı tercih ettiniz 😳🤪
Zlhb Hayali-123 silver nurse aldım 190 tl di sanırım bir arkadaşım kullanıp çok memnun kaldığını söyledi.Silverette ilk çıkan marka ve yabancı üretim olduğundan pahalı diye biliyorum
Didemce Hayali-123 silver nurse aldım bende göğüslerim çatlamaya ve acımaya başlamıştı korktum doğum sonrası bana sıkıntı olcak diye şuan 37. Haftadayım günlük 2 saat takıyorum 1 hafta içinde göğüs uçlarım nemlendi yumuşadı ve daha belirginleşti en güzeli şuan sızlamıyor doğum sonrası için yorum yapamıcam ama şuanki deneyime bakarak işe yarıcak gibi duruyor
bebegim_28 Hayali-123 bende almayı planlıyorum bende sordum 300 küsür dediler ama trendyolda 150 tl çok olumlu yorumlar vardı inşallah bende alıcam
Zynp01 Hayali-123 kızlar bu kapakları bn bi türkü anlamadım nasıl takıyoruz orda duruyor mu amaç ne 🤭
ZeynepBetul Silver pearl aldım ben. Kullanan herkes olumlu yorum yapmış Sanırım diğerleriyle aradaki fark ağırlığı. Henüz kullanmadım 130 liraya aldım hepsiburada dan