Kızlar 38+4 üm 38.haftaya girdiğimden beri iki bacak kenarıma ki bunun pelvis kası olduğunu yeni öğrendim şiddetli ve ani bir sancı giriyor nefes kesen ve kasıyor kilitlenip kalıyor ani bir çığlık basıyorum. Bu genelde klozete oturduğumda büyük wc yaparken ya da bebek uyanıkken ben ayaktaysam oluyor.Kime söylediysem allah allah diyor kimse yaşamamış. 1aydır da karnımda gün kasılmaları yaşıyorum bunu yaşarken de makatımda baskı hissediyorum bu dayanılmayacak bişey değil ama. Evelsi gün de vajinamın içine ince bir sızı girdi hafif bir bel ağrısı ve belde yanma hissettim. Bebeğim dönmemiş dr doğumu 5mayıs yaparız sezaryen dedi. Doğuma çok az kaldı 2 gündür 5te yatıyorum 10da kalkıyorum. 20 kilo almışım 🤦🏻♀️ Şaka gibi. Normal ve kolay bir doğum yapmayı ve hemen kalkıp bebeğime bakabilmeyi çok isterdim okudukça özeniyorum kimse sancı çekmemiş mi ben doğuma kadar sancı çekip bir de sezaryen acısı mı çekicem diye sinirlerim bozuluyo kızlar ya 🤦🏻♀️ İlk bebeğim beni neler bekliyor düşünmek dahi istemiyorum sizler sancı çekiyor musunuz? Ben karnımda sancı falan yaşamıyorum sadece sağ sol dönme olayım çok zor oluyor uyurken son hafta çok zormuş