Surrender Kızlar maydanoz mide bulantıma iyi geliyor salata olarak yapıp yiyorum ama maydanozun düşüğe sebep olduğunu söylüyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
AtaMommy Surrender rahim temizleyici özelliği var bazıları adet olamayınca maydonozlu kürler yapıp içiyor 🤷🏻♀️
Zuhraa Surrender az tuketmelisin canım tehlikeli sadece maydonoz dograyip yiyorsan tehlikeli olabilir ama ben basindan beri yemeklerin icinde falan yedim az oldugu surece
Ebru0721 Surrender merhaba evet ilk aylarda maydonoz tüketimi önerilmiyor rahimi temizlediği için ve Bebek rahme tutunmaya çalışıyor onu düşüğe sebep olacağı için yemeyin diyorlar siz yine ayrıntılı araştırın
muhanneozge Abartılı tüketilmediği sürece hiçbir gıda düşüğe neden olmaz diye dinlemiştim dr kağan kocatepenİn videosunda. Yine de ilk üç ay daha az tüketerek tedbirli olmakta fayda var. Sağlıklı bir gebelik dilerim 🐥
nil_sugra Surrender geçen hafta sağlık ocağında doktorum idrar yolu enfeksiyonu için günde 3 4 dal maydonuzu limonla birlikte rondodan geçir iç demişti. Hiç bir şey olmaz dedi. Bu arada hurma için de aynısını söylerler ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde 3 ya da 5 tane hurma yiyorum. Hamdolsun bir yanlışını görmedim 😁