Pinkdreamss Bugun doktorum bana adet olamadığım için tarlusal yazdı adetinin 2. Günü gel dedi umarım pozitif sonuc alırız 🙏🏻
Busra-0811 Pinkdreamss klomen tedavisi canım ilac veriyo bes gun kullanıyosun dongunun 10. Gunu gidiyosun olcum yapıyo yumurtann milimine bakıyo sonra gerekliyse çatlatma iğnesi veriyo
Sunny Pinkdreamss birsürü sonuç alan kişi var amaç daha fazla yumurtayı uyarıp şansı arttırmak ve zamanlamayı doğru planlamak. 3 ay takip yaptırdım ilaç kullandım olmadı inşallah sizin olur🙏
Pinkdreamss Sunny hmm sizde sorun neydi özel değilse bende polikistik over var o yüzden olmuyor çatlamıyor yumurtalarm adet olamıyorum aylarca
Sunny Pinkdreamss bende bi sorun yoktu yumurtam kendiliğinden gelişip çatlıyodu döngüm de normal. Eşimde de herşey normal. 6ay denedik olmayınca şansı arttırmak için klomen tedavisine başladık. 9 ay oldu Gelen giden yok😬
Sunny Pinkdreamss muhtemelen çatlatma iğnesi olucaksınız yumurta gelişince doktorunuz iğneye göre ilişki takvimi verecektir
Pinkdreamss Sunny çatlatma iğnesini kendimiz mi yapıyoruz sadece duyduğum var böyle bişeyi uygulamasını bilmiyorum neyse oralara gelelim de doktor açıklar 🙂
Sunny Pinkdreamss yapması kolay bir iğne doktor veriyor yumurta büyüklüğüne baktıktan sonra. Ben bikere oldum çatlatma iğnesini onu da biz eczaneden aldık doktorun asistanı vurmuştu ama sanırım eczanede bile yaptırılabilir:)
Sunny Pinkdreamss çok çok ince bi iğne hiç hissetmedim ben. Ben de anesteziden çok korkuyorum ama pazartesi rahim filmi çektiricem. Güzel sonucu alınca heeeepsini unutcaz inş🌸
Pinkdreamss Sunny rahim filmini benden hiç istemedi doktor istemesi gerekmez miydi acaba yoksa onu son aşamalar da mı yapıyorlar acaba aşılama da olmazsa eğer 🙄
Sunny Pinkdreamss rahim filmi genelde ilaçlarla cevap alınmayınca isteniyor veya aşılama ve tüp bebek öncesi de rahim filmi bakılıyor. Aşılama tutması için tüplerin açık olması gerekiyor çünkü:) sizin kaç ay oldu daha tedaviye yeni başlıyorsanız ondan istememiştir
Pinkdreamss Sunny subatta başladım tedaviye ilk 3 ay prowomen kullandırdı sonuc alamadık bugun gittim yumurta tedavisi artı pro women e devam dedi yani daha 3 ay oluyor başlayalı
Sunny Pinkdreamss prowoman ilaç değil zaten takviye vitamin. Klomen femara gibi ilaçlar yumurta uyaran hormon ilaçlarıdır. Sizin daha çok yeni inşallah çok beklemeden iyi haberler alırsınız🙏