Hulyadurmus Kızlar hamile olunca insan yediğine içtiğine çok daha dikkat eder oldu bebişlerimiz için,benim canım ciğer cekiyor fakat netten okudum net bir bilgi yok yemek yememek arasında kararsız kaldım sizce yenmeli mi,siz yiyip zarar gordunuz mu 🙄🌿
Busradonmezus Hulyadurmus sakatat normal bir etten çok daha faydaliymis annem de bana hamileyken yemiş yani sanmıyorum bu tarz şeylerin zararliolacağını. Sigara alkol cips gibi şeyle zararlidir
Deletedmom189 Hulyadurmus ciğeri bilmiyorum da çillenmiş patates yememek gerekiyormuş bebeğe zararlıymış, yazayım dedim..
sinber Hulyadurmus karaciğerde a vitamini var ve bazı balık ciğerlerinde de fazla yendiği zaman bebekte sorun oluşturabiliyor canım ama bu iki üç haftada bir yemekle zararı olacak bir durum değil yiyebilirsin
Eemmyy Hulyadurmus çok fazla pişmiş olması gerekiyor canım sakatat ürünlerinin. Az da olsa çiğ kaldığında zararlıymış
turunculuanne Ercnozlm filizleniyor ya hani onu demiş sanırım canım. Normalde de onları yemek zararlı aslında
Deletedmom189 Ercnozlm bozuluyor gibi oluyor ya hani yeşeriyor patatesin üstünde küçük küçük oluşuyor. Biz çillenme diyoruz pek anlatamadım sanırım ancak bu kadar 😊🙈
Ercnozlm turunculuanne Şimdi anladım hiç duymamıştım ve dikkat etmeden yemişimdir belkide artık dikkat ederim
Nktozkn İlk gebeliğimde benimde çok canım istemişti doktorum çok aşırıya kaçmadan yiyebilirsin demişti içinde yüksek miktarda A vitamini olduğu için çok önerilmiyor ama çok canın istiyorsa yarım porsiyon yiyebilirsin ben yemiştim doktora sorup birşey olmadı zaten bir kere yeyince bir daha istemedi canım
Betim Hulyadurmus canım doktorum bana ilk üç ay yasaklamıştı sonrasında da sormadım ben zaten sevmiyorum diye .. kokoreç çok severim mesela ama yemiyorum doğumu bekliyorum.. doktoruna danış canım önemli konu
Pnr-omr Betim canım bende kokoreç çok severim doktoruma özellikle sordum temiz bildigin yerden ve iyi pişmiş yersen sorun yok dedi ama virüsten dolayı daha gidemedim 😄😄
YagmrK Hulyadurmus kuzu ciğeri tüket canın istediyse Demir açısından da çok faydalı hem iyice piştikten sonra bişey olmaz
Ercnozlm Deletedmom189 yok önemli değil canım şive sonuçta 😊 anladım şimdi bende pek dikkat etmezdim ama bundan sonra edeceğim artık
Evita Hulyadurmus ciğerde A vitamini çok fazlaymış, bebeğe A vitamini fazlalılığı zarar verebilirmiş. Açıklamasını böyle okumuştum. Ama kaç grda ne kadarı fazla geliyor bilmiyorum.