Jale1 Hamileliğin 18 haftasindayim şiddetli sol kalca agrim var bazen yuriyemiycek duruma geliyorum benim gibi olan var mı varsa geçmesi için naptiniz☹
fatmasti Jale1 Kalsiyum eksikliğinden olabiliyor. Doktorunla konuşmanı öneririm. Benimde vardı,ilaç kullanıyorum yanında süt ve süt ürünlerini tüketmeye dikat ediyorum. Tavsiye ederim.
nursentlk Jale1 benim de sağ kalçam çok ağrıyordu. Kirleniyordu resmen ayağa kalkmakta yürümekte zorlanıyordum. Doktor kalsiyum magnezyum takviyesi verdi geçti çok şükür bol bol süt iç kefir iç + takviye al
HKY Jale1 ben ben ben 🙋🏻♀️ Daha 7+5 haftalığız ama son bi kaç gündür ağrıyo batıyo yürürken aksatıyo yatakta dönerken bile zorluyo. Haftaya doktor kontolum var o zaman danışcam ama kalciyum ve magnezyum eksiliğinden deniliyo
Gunsss Benimde sol bacağımda oluyor diz altı en çokça akşamları 🙄 magnezyum içtim iyi geldi gibi bide kalın çorap falan giyiyorum üşümemeye dikkat ediyorum
Jale1 nursentlk magnezyum berdi ama ağrılarım geçmedi normalde süt içen biriyim ilk defa bu kadar şiddetli agrim oluyo