Gokcefeyza Merhaba kızlar. Az önce hastaneden geldim. 11 haftalık gebeyim bundan önceki 9 haftalıkken gittiğimde bebeğim hareket ediyordu ultrasonda bugün sabah gittik hareket etmedi hiç ama kalp atışları vardı. Doktora sordum sağolsun cevap verme zahmetinde bulunmadı. Sabah kahvaltı yapmadan gittim sadece pekmez içtim acaba aç olduğum için mi hareket etmedi 😔😔
busrasahinn Gokcefeyza aç olman etkiler tabi ama benim ilk oğlum da ultrasonda hiç hareketmezdi doktor her seferinde korkup kalp atışına bakıyodu sevmiyordu hareket etmeyi pek☺️
snm_ Gokcefeyza kalp atışı varsa sıkıntı etme canım. Bende dün gittim başta hareket etmedi doktor şu an öylece duruyor kalp atışı çok iyi dedi sonra bir baktıkki belini düzeltti bizimki gene aynı pozisyonda durmaya devam etti 😂😂 sıkıntı sıkıntıyı çağırır Çok düşünme ne güzel bak kalbi atıyor sevinmelisin 😊
Kelimeleringucu Ben 12 haftasında gittiğimde de benim ki uyuyordu, 18 de gittiğimde çikolatayı bol bol yedim ki hareketlensin bir az hanımefendi. Merak etme canım kalp atışı varsa iyidir, dr bir sorun olsa derdi
Gokcefeyza Kelimeleringucu Daha önce 2 kaybımız var da ondan endişeliyim. Teşekkür ederim yorumunuz için
Gokcefeyza snm_ teşekkür ederim. Daha önce 2 kaybım var 11 haftalık ve 8 haftalıkken ondan endişeliyim.
Damlaustglu Gokcefeyza Ben 30 haftalığım nerdeyse her gittiğimde uyuyor doktor karnımı sarsıyor biraz hareketleniyor. Önemli olan kalp atışı şakın korkma
Kelimeleringucu Gokcefeyza bende de bundan önce iki düşüğüm oldu, Allaha havale edin, inşaallah O en guzelini nasib eder. Sag salim bebeklerimize kavuşmak nasib olsun inşallah
Busimss Gokcefeyza bazen uyuyor olabiliyorlar canım uyuyordur telaş yapma zaten kalp atısını görmüşsün ☺️