Annemine 38.haftadayım iki hafta önce bebeğim 2 900 gramdı bugün tekrar gittim 4 100 grm çıktı normal mi bu? Haftaya pazartesi de sezaryan a alacam gidiyor doktor 4 kilo altı olsaydı normal olur dedi. Ben şok iki hafta da 1 kilo alması bana anormal geldi. 😕
Nuremre Annemine canimm gecen ben suan 36+2yim gecen hafta pazar gittigim de 2.520gr di dun gittigimde 2.920 gr 400 gr almis 1 haftada ama iyi beselenmissin demek 🎈 bana da fazla gelmisti bi anda almam
Annemine Sebla55 şekerim yok sadece kilo fazla diye sezaryan olması canımı çok sıktı kendimi normale çok adepte ettim 😞
Annemine Nuremre normalde 38.hafta dan sonra kilo alımı duruyormuş. Şimdi sezaryan olacam arkadaşlar olma bekle doktorlar uğraşmak istemiyor ondan sezaryan yapıolar diyo kafam allak bullak😞😞😞
Nuremre Annemine evet sancin agrin suyun yada kanaman olana kadar sabret. Benim dr um dun agrim olsaydi muayene edecekti ama 38e cati muwyenewine erteledi. Bence bebegin anne karninda 1gun bile durmasi cok iyi. 38de gelisim durmasi diye bisey yok . Ama aksi durum olmadan bebegi almak istemsi sacma belkide doktor ugrasmak istemiyordur
Annemine Nuremre bakalım canm pazartesi 39+4 olacak inşallah belki bebeğim dayanamaz erkenden normal yollarla gelir 🙏👶