Unsalin_Annesi Kızlar merhaba 23+4 haftalık hamileyim uzun zamandır balık yemiyorum hangi balık yağı hapını kullanıyorsunuz?
Giz4110 Unsalin_Annesi canım ben de öyleyim ya doktoruma sordum özellikle hap yazmasını istedim kırmızı eti çok tüketiyorsan gerekli değil kafana takma dedi 😊 ama tabii ben 17.haftamdayım belki ilerleyen haftalarda verir
Deryadeniz Unsalin_Annesi yeterli omega 3 alabilmek için kilolarca taze balık tüketmek lazım o da imkansız. Zaten temiz ağır metalsiz balık bulmak da zor. Ben ocean ultimate kullanıyorum hamileliğimin en başından beri.
denizsn Unsalin_Annesi bende balıktan tiksindiğim için yiyemedim bir türlü. İmom isimli omega kullanıyordum ama şuan piyasada zor bulunduğu için içeriği daha iyi olan renegenesis isimli ilaca geçtim.Biraz kokusu kötü o yüzden gece yatarken içiyorum.
Unsalin_Annesi Giz4110 bende yiyorum kırmızı eti ama haftada 1 gün falan bazen aksıyor ama balık yemiyorum genelde takviye veriliyormuş balık daha önemli diyorlar onun omega değeri daha fazla ondan sanırım
Unsalin_Annesi Deryadeniz evet balık tüketmek çok önemli temizini bulmak zor zaten yaşadığım şehirden dolayı hemde virüsten dolayı uzun zamandır tüketmedim balık geç kaldım sanıyordum kalmamışımdır inşallah
Giz4110 Unsalin_Annesi canım ben yemeklere mutlaka ekliyorum az da olsa eti iki günde bir. Haftada bir protein için az gibi 😊
Unsalin_Annesi denizsn ben balık seviyorum et ve balık konusunda sıkıntım yok ama malesef bulunduğum şehirden ve virüsten dolayı uzun zamandır yiyemiyorum o yüzden mecbur balık yağı hapı kullanıcam gönül isterdiki herşeyi besinlerden alalım ama işte hepsinden kilo kilo yememiz gerekiyor oda olmuyor o yüzden takviye gerekiyor mutlaka teşekkür ederim
Tubau Unsalin_Annesi Ben 12. Haftama kadar kullandım ama kokuyo şuan 24. Haftadayım balık yağı hapımı içmedim haftalardır. Bu soru iyi olmuş 🤦🏼♀️
Unsalin_Annesi Tubau internette okuduğumda 5. aydan sonra kullanılması çok iyi oluyormuş ve son 3 ay çok önemli yazıyor
Merveyunus31 Unsalin_Annesi doktorum bana 12. Haftada folk asiti bırakırdı omegaya başlattı neden sana vermedi ki
Unsalin_Annesi Merveyunus31 canım doktor değiştirdim hamile kalmadan önce folik asit kullanmamıştım 21. Haftama kadar kullandım başka bir doktor kullanabilirsin daha önce kullanmadığın için demişti folik asiti bıraktım bıraktım kullanmayı balık yağı hapını doktoruma söylemeyi unuttum yada onun söylemesi gerekiyordu bilemiyorum
Erdeminannesi0219 Unsalin_Annesi normalde 12. Haftadan sonra doktorunun folikasiti bırakıp takviye vitamin yazması lazımdı. Ben ilk gebeliğimde 12.haftadan doğuma kadar reginesis max kullandım. Çokta memnun kaldım. İçinde yok yok. Ne kadar dikkat etsende bütün vitaminlerden alamıyorsun bence vitamin takviyesine başla doğuma kadar da bırakma
Unsalin_Annesi Erdeminannesi0219 hamile kalmadan önce folik asit kullanmadığım için hapın bitene kadar kullan dedi 21. haftamda gittiğim diğer doktorum bıraktırdı vitamin demir kan ilaçlarını 18. haftadan beri kullanıyorum değerlerim iyi diye bu hafta başlattı sağlık ocağı vermişti onlara devam bir tek balık yağı hapı kullanmaya başlamadım onada başlicam hemen
Meltems Banada doktorum best vm verdi. içinde herşey var 10 haftamda verdi bir haftadır kullanıyorum.
Erdeminannesi0219 Unsalin_Annesi regenesis max da Demir vitaminler balık yağı folikasit herşey var onu tek başına kullanman yeterli olur canım
Ess34 Unsalin_Annesi regenesis max kullanıyorum .Omega içerikli ilaçlar ücretli oluyor .Eczaneden 67 liraya almıştım 👍
Elifdoan Ocean mummy kullanıyorum aslında doktorum regenesis Max yazdı ama içeriği temiz degildi, sığır jelatini olduğu için helal sertifikalı olmasına dikkat ettim. Ocean mummy kullanmaya başladım. Hamile ve emziren anneler için bir ürün
Unsalin_Annesi Giz4110 yani şöyle tavuk kırmızı et yemeğimin hemen hemen hepsinde oluyor hergün koyuyorum ya kıyma şeklinde yada küp küp ama ne kadar yeterli geliyordur bilemem ☺️