Minikfasulyem26 BsraOzdmr 2 gum boyunca cektm gecmedi parol yuttum oda fayds etmedi cnm smdi limonu cay bardagina sık icine tuz atip karistir onunla gargara yap cnm agriyan disinde biraz beklet bn cok faydasni gordim
Aselminaa BsraOzdmr Ben kaç aydır çekiyorum şuan dindi biraz ağrısı antibiyotik sprey falan verdi doktorum öyle geçti onun dışında tuzlu suyla gargara yaptım dibine tuz koydum sarımsak denedim sirke karanfil falan denedim fayda ediyo
Mltmdfn BsraOzdmr canım geçmiş olsum cok zor ilaç kullanamamak mudahale edememek. Zeytin basabilirsin ağrıyan dişine sarımsak basabilirsin antibiyotik etkisi var birde kulak pamuğuna sirke döküp düşüne koyabilirsin umarım faydalı olur😔
bsr944 Benim de dişim agrıyordu apse yapmıştı doktorum apseli olmasındansa çektirmen daha iyi demişti doktorumda dişçide sakıncası yok diyerek antibiyotik vermişti çektirdim kurtuldum 🙈 (28 haftalıktım o sıra )
BsraOzdmr Hepinize cok tesekkur ederim parol da kullanmak istemiyorum dogal yontemlerle gecirmeye calisicam aniden giriyor sanci iki gundur devam ediyor doktorum da karanfil demisti tesekkur ederim tekrar🙏🏻