Melk111 Biz 18+2 olduk hareketleri daha hissetmiyorum sizde durumlar nasıl bebek hareketlerini hisediyormusunuz😊
Tubao Melk111 18+6 pit pit az hissediyorum ama netlesmesi ve hissetmek icin 24 haftaya kadar zaman var 😊
Bsrlmnemr Melk111 20+2 olduk bizde çok şükür :) geçen hafta hareketlerini çok net hissettim bu hafta yok :( yani arada oluyor ama o kadar yavaş ki gaz mı yoksa bebek hareketi mi anlamıyorum bile..
Melk111 Gzmsydr masallah onun hareketlerini hissetmeyi o kadar cok istiyorum ki cok merak ediyorum nasil bi his acaba
Fayenur Bizde 20 haftalık olduk çok şükür hareketleri tam hissedemiyorum 13 eylül doğumum olacak inşallah😙😚
Bsrlmnemr Melk111 ben çok erken hissettim canım ilk hissettiğim zaman kalp atışı gibiydi pıt pıt vuruyordu sonra baya hareketlerini hisseder oldum vuruyor gibi geliyordu.. Ama tbai ilerleyen haftalarda nasip olursa daha net hissedicem
Oykukilinc 20+3olduk ilk 17.haftada hissettim şimdi daha net hissediyorum tabi dalgalanma gibi ama daha belirgin doğum da 14 eylül gösteriyor nasip 😊
AliSilan Bende 20 haftalığım çok şkür sanki haftalar gecmiyor gibi Allah sağlıkla hayırla kucağımıza nasip etsin ❤️
Fatmagnnc Melk111 19. Haftada hafif pıt pıt bişey hissettim o hıçkırıkmış şu an da 20+2 deyim dün akşam öyle bi tekme attı ki şok oldum 😀 merak etme ilerleyen haftalarda hissedersin 🥰