ilayda4735 Kızlar meraba ben 35+5 haftalık hamıleyım doktorum suyun sınırda hiç ıs yapma uzan dınlen hep dedı ve günde 3 litre su ıc dedı eğer çoğalmazsa normal doğum olmaz dedı bu durumu yaşayıpta normal dpguran varmı 😓
Gulcangzl16 ilayda4735 canım, benimde suyum az 6 cm üstelik. Suyu olmadığı için dönemediğini normal Doğum çok zor olucağını söyledi. Senin gene bana göre haftan iyi 1 aydır ha bugün doğacak ha yarın diye diye elim kalbimde yaşıyorum. 34 haftalık benim de
Yavuzirem34 ilayda4735 benimde suyumun azlığı 21.haftamda ortaya çıktı günde iki kere sabah ve akşam yemeklerimden sonra 1 bardak havuç suyu içtim suyum 1 hafta sonra arttı sanada tavsiye ederim
ilayda4735 Gulcangzl16 Allah yardımcın olsun benımkı dondu kafası assada ama doktor suyun az sezeryan olabılır dedı ınsallah ıstedıgın gıbı olur herşey
iremgun Yavuzirem34 havuç suyunu katı meyve sıkavağında mı sıktınız? Benim yok baika nasıl yapabilirim acaba ya blenderda geçirsem az suyla sıksam suyunu olur mu dersiniz?
Yavuzirem34 iremgun evet ben katı meyve sıkacağı kullandım sizde yoksa bence gecici olarak birinden alın çünkü diğer türlü nasıl olur bilmiyorum 3-4 orta boy havuçtan 1 çay bardağı anca çıkıyor çünkü
asmitaskiran Canım mutlaka havuç suyu dene sıkamıyorsan bol bol ye. Kimi duyduysam bu şekilde suyu normale döndü. Ben de korkumdan her gün içiyordum önceden bebeğe de çok faydalı zaten.