Mineee123 Kardelenyigit Kardelen ilaçta ilk üç gebelikler için uygun değil yazıyor ama 😒benim 9 hafta bir günlük bebeğimm doktor tavsiye etti al diye bir şey olur mu acaba sen tam 3 ayın bitince mi kullandın hatırlıyor musun
Kardelenyigit Mineee123 13–14haftalıkken başladım kuzum ben doktorun öneriyorsa kullan ama ona buna kulak asıp başka bir şey kullanma ben doktorumun verdiklerini neredeyse sürekli kullanıyorum her ay fitil vazgeçilmezim maalesef 😏
0619 kızlar hu vajinal mantar da sürekli kaşınma hissi miboluyot kaşıdıkça acıyor birde, ilişki sırasında da agri mi acımı neyse hissediyorum mantardan mi kaynaklı sizce
KurtBilgee 0619 vajinal mantar varsa ilişkiye girmemelisin benim doktorum geçene karan cinsel birliktelikte bulunma dedi
0619 Mineee123 gynomaxta ilk üç ay sakıncalı yazıyor doktorunuz bisey dedi mi bununla ilgili bende 12 haftaligim kaşıntıdan duramıyorum gynomax kullansam olur mu
Seymass Mineee123 bende yedi hastalıkken başlamıştım kullanmaya canım bi kutu bitirmiştim. Şimdi 15 haftalığım tekrar başladım
Mineee123 Doktora mesaj attım ağzından cımbızla alıyorum ama bakalım kızlar ben de kullanıyorum ama aşırı kaşıntı yapıyorum 😂 elim sürekli şeyimde kalsın karşıyım istiyorum tövbe tövbe
Nurtugce01 Mineee123 1 ölçü sirke 2 ölçü suyu bir kapta karıştırıp taharetten sonda pamukla içini dışını silin bu karışımla 4 güne geçer 👍