Merhaba herkese doğumuma cok az kaldı yaklasık 15 gün kadar belki daha az. Normal doğum düşünüyorum. Giresunun ilçesinde yasıyorum.burdaki hastanede takibim yapılıyor ve doğum zamanı geldiğinde ambulans ile giresun kadın doğuma sevkim olacakmış. Normalde doğumun da burda olması planlanıyordu ama anestezi uzmanı olmadığı için giresun kadın doğuma sevk olacağını söyledi takip eden doktorum. Giresun kadın doğuma muayeneye gideyim ortamı göreyim desem randevu alamadım heryer 15gün boyunca doluymus ki benim o zamana doğum geliyor zaten. virüsten dolayı da su an en izole yer kadın doğum hastanesi diyorlar. Orada doğum yapan var mı aranızda? Devlet hastanelerinde refakatçi olarak erkek almıyorlarmış sanırım ama ben sancı açıklık vs beklerken eşim yanımda olsun istiyordum. Hoş sancıyı açıklığı evde beklememi mi isterler ne yaparlar onunda bilemiyorum. Bir de ebeleri acaba nasıldır? Açıkçası hem kötü gaddar davranmalarından korkuyorum hem de en cok da bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Malum okuyoruz işte devlet hastanelerindeki ilgisizlik,ebe ,doktor hatası bilmem ne bir sürü şey… biraz karışık yazdım ama kafam da cok karışık o yüzden 😔 bilen duyan bir fikri olan varsa benimle de paylaşabilir mi lütfen 🙏🏻