Merhaba kızlar fikriniz önemli dedim çünkü hata bende de olabilir . Eşime saygısızlık yaptım dün akşam ama artık sabrım taştı. 3 erkek kardeşler eşimgil küçük olan erkek kardeşi evli ve haftanın mutlaka 4-5 günü kumara gider. Arkadaşları arasında oynuyorlsr yasaktan dolayı mekanlar kapalı olduğu için büyük olan bekar kaynımın evinde oynuyorlar kocamı da yoldan çıkardılar sonunda haftada bir iki kez de kocam gider hep diyorum ki gidip yiyip içsen otursan arkadaşlarınla istersen bi cafede 500 tllik ye iç kafanı dağıt ama kumara verdiğin 20 tl bile benim zoruma gider diyorum söz verdi gitmicem gitsemde oynamıcam diye . Dün Kaynanam iftara çağırdı hepimizi zaten kadınla çok fazla anlaşamayız iki gelini de . Gittik yemeği yedik bulaşık yıkıyordum yanıma geldi eşim , biz bir İki saat abimlere gidicez bak dedim beni oyuna getirdin resmen buraya iftara geldik şimdi ne okeyi ? Bir saat çok değil zaten ben oynamıcam kafam dağılsın dedi tamam dedim gittiler. Okey oynadıkları evin karşısında arkadaşımız oturuyor bizde oraya kahve içmeye gittik eltimle, o an para gerekti para istedim eşimden baktım kendisine mesaj attığım halde kapıya abisi çıktı parayı o verdi kapıdan bir baktım eşim oyunda masanın başında beynime kan sıçradı resmen . Utanmıyorsun demi bana yalan söylemeye de kumar oynamaya da bunu unutma burnundan getireceğim dedim. Arkadaşları vardı belki ayıp ettim bilmiyorum ama kim ister eşi alışsın kumarın biri ikisi olmaz yanlış mı düşünüyorum . Eve geldik benden ayrı yattı bu saygısızlığına katlanamıyorum artık dedi . Haklıyken haksız duruma düştüm , ben herşeye katlanıyorum ama…