Superisi Merhaba anneler 34 haftaligim ve karnim dogum yapacak kadar buyuk her goren ikiz gebelik mi yada dogum yaklasti galiba diyorlar moralimi bozuyorlar bu sekilde olan var mi acaba
Bgmbgm Superisi benimde öle cnm doktor suyun fazla dedi ondan galiba bide benim.ikinci gebelik ama ikincide daha çok cikio karın galiba neyse catlamadigim sürece benim için sorun degil
Busedoruk Superisi o bizim insanlarimizin anlayissizligi.aldirma sen morelin bozulsub diye yapiyolar .banada babanneme benzedin diyolar bende olabilir can tasiyorum hamileyim diyorum ağızlarına tikiyorum lafi
Heyecanlianne Varsın büyük olsun canim neden kafanı takiyorsun herşey Yolunda bir sıkıntı yoksa ne mutlu sana 😊
Superisi Heyecanlianne yani stres yaptiriyorlar bitde 3 geriden geliyor bebk doktor sorun olmaz dedi ama karnim da buyuk olunca uzuldum
Kubraaaa Benimde öyle ikizmi yada kaç günün kaldı diyolardı daha 7 aylıkken 😀 simdi 35 haftalık olduk dahada büyücek gibi çatlaklarımda öyle tabi😱😱
Superisi [bilinmeyen] ilk olunca insan tedirgin oluyor bir sorunnnmu var diye acaba tedirginligim biraz da bu yizden yoksa bem buyuk mus kucuk mus anlamam bana normal geliyor canimm tsk ederimm takmamamk lazim elbette
Senibekliyoruz Benim de kArnım çok büyük herkes doğumum yakın sanıyor ama daha cuma günü 30 haftalık olacağız.ilk bebeğimde de büyüktü karnım bebeğimde iri doğmuştu bunda daha da büyük bi karnım var.
[silindi] Sağlıklı olsun da canım büyük falan diyenlere takma dünyanın en değerli varlıklarını taşıyoruz🤗😇
Ilkannelik Superisi bu kafaya takılacak bir durum değil kendini strese sokma bunları düşünüp herkesin karinngenisligi farklidir. Ic karin genişliği denen bur durum da var . O sebepten aldırış etme derim 😉