Ugurlu90 Kdrmira 11+1 olduk bizde haftaya cuma gidicem doktora bende cinsiyetini cok merak ediyorum 😁
Gzde_96 Kdrmira 12+6 yız bizde 😊 pazartesi günüydü randevumuz minik bir prenses olucagını öğrendik 😍😍 inşallah sizde ilk randevularızda öğrenirsiniz 🤲🏻🤲🏻
elisaninannesii Daha 10+3 deyiz cinsiyet öğrenemedik Pazartesi kontrolümüz var insallah tahmin alırız 😍
Kdrmira Gzde_96 hayiirli olsunn amin amin benimde 2 kizim var 3.hamileligim bakalim merak edioruz ama saglikli olsun yeter
Prenses58 Benimde 10+4 cinsiyeti bilmiyorum 6 haftalıkken gittim kontrole 2 ki tarama da gel dedi daha gitmedi bakalım hayirlisi
tekbirask156 10+4 deyiz 12. Haftada ikili test için gideceğiz . Acaba 12 de cinsiyet tahmini yapıyorlar mı ?
Kdrmira tekbirask156 evet yaparlar buyuk ihtimal ama bazi doktorlar daha gec soyluor insallah ogrenirsiniz
Kdrmira elisaninannesii ne guzel hayirlisi olsun simdiden hepimiz corona magduruyuz😊 insallah dilediginizce olur hersey
Odymerve 12 haftalığım bende gectigimiz pazartesi kontrolum vardi cinsiyetini ogrendik. 🙏🏻 Umarim sizde en kisa zamanda ogrenirsiniz 😊
Kdrmira Odymerve neyiniz olacak pki insallah ogreniriz bizimki bayramdan onceye kaldi bakalim artik 😊