Ferihakrc Arkadaşlar 2 gündür fazlasıyla bir mide yanmam var ilaç kullanmak istemiyorum önerebileceğiniz doğal yollar var mı
minnakfasulyecim Ferihakrc Cayır cayır yanıyoruz bacım😬😬 soğuk laktozsuz süt denedin mi? Bana sadece o iyi geliyor
Busimss Ferihakrc bana soguk süt iiy geliyordu canım ama doktoruma bunu danıştığımda daha sonra reflü yaratır anlık geçirir ama daha çok azdırır demişti ve rennie vermişti. Gerçekten rennie bir kere kullandım bir daha olmadı diyebilirim. Çok nadir belki günde 1 içiyorum oda hafta da 2 kere oda belki dediğim gibi bence doktoruna danışarak kullanabilirsin.
Esma111 Ferihakrc sarı leblebi. ama iri taneli olsun iyisinden. bol bol ye mide suyunu alıyor. yoğurtmuş sütmüş etki etmıyor en etkılısı bu. bir de bayat ekmek. önemli olan midenin suyunu kurutmak. sonrasında da uzak dur yağlılardan vs. çikolata hele inanılmaz bozuyor mide asit dengesini. ama bana sorarsan bunların yanında doktoruna danış ilacını da al. ben pulset kullanıyorum. çok memnunum. çok cektım çünkü. ha bir de yatınca sola değil sağa yat yüksek yastıkta.
gulbeyazyusuf Eğer hamileliğinizin ileri dönemlerindeyseniz lansor kullanabilirsiniz benimde aşırı derecede çoktu mide yanmam sırtıma vuruyordu afedersiniz tükürüğümü tutamıyordum dün doktorum lansor verdi dünden beri hiçbirşeyim yok çok şükür bıçak gibi kesti
Minnaksever Önceden rennie içerdim reflü vardı bende durumu bildiğim için yüksek yastik koyup uyuyorum zaten genelde gece oluyor en fazla 2 damla soğuk süt içerim rennie de içilebilir diye biliyorum ama doktora sormakta fayda var
Blackkcat Ferihakrc bende fenayım soğuk süt diyorlar,şimdi içtim yine ama yok cayır cayır🥴gavıscon içiyorum bazen,maden suyu falan🤷🏻♀️
damlaege @Ferihakrc Ben 7. Ayıma kadar doğal olarak elma ve sade soda kullandım etkiliydi de ama artık etki etmiyor onlar da diye doktorum escom diye bir hap ile bir şurup verdi. Çok şükür hapı içince şuruba gerek kalmıyor bana çok etkisi oldu😍