bufemu bende boş kese hamilelik geçirdim hemde 2 kere üstüste ilk gebeliğim hemen oldu hiç bir sorun yaşamadım ama peşine bebeğim 2 yaşına yaklaşınca tekrar isteğimle hamile kaldım boş kese denildi ve kendiliğinden kanama başladı kürtaj oldum peşine 4 ay sonra tekrar hamile kaldım onda da boş kese denildi takip etti doktor kesenin içi dolmadan başka bir kese daha görüldü o yüzden doktor beni bayağı bekletti içi dolar belki diye çünkü 2 tane gebelik kesem vardı sonra 10 haftalıkken kürtaj oldum sonrasında genetik test verdik sonuç çıktı ne pıhtılaşma problemi vardı ne de kromozom bozukluğu herşey normaldi yani tekrar gebelik düşündük ve oldu hamilelik süresince coraspin 100 kullandım ama çok farklı doktorlara gittim kimisi hiçbirşey kullanmana gerek yok testlerin temiz dedi kimisi kan sulandırıcı iğne de kullanman gerekir dedi velhasıl ben corapini bi kullandım bi kullanmadım sağlıkcakla 2. Bebeğim dünyaya geldi şimdi 3. Ye hamileyim inşallah sizin de bir sorun yoktur ve tez zamanda evladınız olur canınızı sıkıp moralinizi bozmayın