izmirlih35 bufemu 11 ay önce düşük yaşadım şimdi yine hamileyim başta kahverengi leke geldi ama araştırılma yapılmadı trioit değer aralığında olmasına rağmen olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorlar birde progestan mg arttırdı o ladar
Twinksmom bufemu Ohoo benim 19. Haftaya kadar oldu şükür o hafta bitti Merak etme canım olmaycaksa bişey olmaz
Eternallove bufemu devam etmesi çok normal çünkü eski kan kendini dışarı atıyor. Çok fazla iş yapmayın dememin sebebi yeni bir kanama odağı oluşturmamak için , kahverengi lekelenmeleriniz devam edicek sonuçta orada bir kanama önceden oldu ve onlar geliyor
Giz4110 bufemu canım 4-5-6 hafta lekelenmem oldu günde 3 kez progestan verdi doktorum kesildi 17 haftalık olduk şükür 🥰 ayakta uzun süre kalmamaya çalış
bufemu Giz4110 yatıyorum sürekli 1 haftadır var lekem anneme geldim yatıyorum hep Bi artıp Bi azalıyor leke
bufemu Giz4110 evet 2 gündür aynı saatte atıyorum lekem çok azaldı inş geçer tamamen ve bida gelmez 🙏
Esra70 bufemu ilk haftalarda oluyor maalesef biraz istirahat ve doktor genelde progesteron veriyor benim her iki gebeliğimde de oldu ikisinde de ilaç kullandım istirahat ettim ikincisini kaybettim ama bununla alakalı bir durum değildi içini ferah tut Kırmızı kan olmadığı sürece endişelenme ama doktora gitmeyi de ihmal etme
bufemu Esra70 teşekkür ederim kayıp nedenini öğrenebilir miyim acaba özel değilse? Çünkü benim bundan önce de aynı böyleydi lekem geçmişti sonra birden baya kırmızı renk geldi sonra kalbi durmuş öyle olur diye korkuyorm
Esra70 bufemu amacım seni endişelendirmek değildi 😣 kalp durması hiç bir belirti vermiyor maalesef tesadüf olmustur benim düşük riskim geçmişti içerde kanama görünüyordu küçülüp geçmişti en son 9. Haftada gittiğimde hersey yolundaydı kalbide çok güzel atıyordu 😞😞 patolojide hiç bir sebep çıkmadı biz de bilmiyoruz neden durduğunu ileri haftada olduğu için doktorum genetik test yapalım dedi belki pıhtılaşma sorunu falan vardır diye düşünüyorum burdan okuduğum kadarıyla
Yildizzz Benimde 8. Hafta gelmeye başlamıştı progestan kullandım ama kullanırken bile geliyodu sonra kırmızıya döndü doktor progestan iğneyi bıraktırdı kan sulandırıcı iğne verdi ondan sonra kesildi. Şimdi 23 haftalığız allaha şükür🤲🏻
bufemu Yildizzz ben daha yeni öğrendim öğrendikten 2 gün sonra gelmeye başladı leke Dr aspirin ve progestan verdi devam ediyordu dünden beri azaldı inş hemen biter 🙏
Smyy06 bufemu Canım bende 2-3 ay önce aynı soruyu sormustum burdan aynı seyi yaşamıştım 5. Haftada gebeliğimi öğrenir öğrenmez baslamıstı lekelenmeler 3-4 haftada arada oldu sınra kesildi cok şükür şimdi 23+2 haftadayız. O süreçler cok stresli geçiyor cok iyi anlıyorum seni ama yüreğini ferah tut herşey olacagına varıyor
bufemu Esra70 anladım pıhtılaşma için progestan la birlikte aspirin de kullanıyorum azaldı az lekem ama tamamen geçmiş değil bugün daha 6 haftalık oldm salı günü gdicez bebek gözükür inş 🙏
sryvzozgn bufemu canım benim hamileliğimin ilk zamanlarında 3 hafta kadar sürdü kahverengi lekelenmeler şuan 35+2 haftalık olduk çok şükür bol.su iç ayaklarinin altına yastık koy dinlen ağır iş yapma