Wonderanne Bilge1010 olmaz mı kasıklarım ağrıyor çatı kemiğim ağrıyor arada hele bacak ağrısı onları söylemiyorum bile 🤷
Bilge1010 Wonderanne 17+4 oldum şükür 🙂 sen? Böyle ağrılar duyunca başka kişilerden yalnız değilim normal heralde diyor hep insan valla yoksa kafama takıyorum
Ezgiii11 Bilge1010 bende progestan ilacı çifter kullansıgım için haftaya kadar tek düşürdüm kullanmaya calısuyorum hatta gün kulalnmamicam yani
Ezgiii11 Wonderanne şey dicem ya bende mantar oluşumu başladı evde ilaç buldum travazol 15 g kullansam mı bunu cok kişi kullanıyor
30ekim19 Ezgiii11 ben 16+4 de hissettim ama kalp atışı gibi olandan şimdi 27 haftalığız tekmelerini yeni yeni hissediyorum sayılır
Ezgiii11 Ezgiii11 Wonderanne kaşıntı var ya grnitel bölgemde doktor zaten kendi doktorum değil yani 1 sefer gittim söyledim yazmadı kadın şimdi grnitel bölgrmdr kaşıntım var bu biraz gecirmez mi ? https://imgyukle.com/i/rSiPB8
Wonderanne Ezgiii11 düzenli gittiğin bir doktor yok mu canım ben araştırayım bu ilacı çünkü ben doktorun değilim senin durumunu kanını bilemem o yüzden doktorunla konuşman daha sağlıklı olur ama yine de araştıracam bekle
Wonderanne Ezgiii11 canım baktım da normalde mantar kremi evet ama gebelikte doktora danışmadan kullanma derim bir sağlıkçı okarak
Ezgiii11 Bir zararı yokmuş diye duydum zaten progestan kullanıyorum dışına sürüyorsun bunu başka birşeyde kullanamıyorum
Ezgiii11 Wonderanne bir kız arkadaşım kullanıyor oda gebe şimdi gruba yazdım kullanan olmuş genitekde dur bak bakalım
Wonderanne Handesiir sancı olsa anlarım ya kıpırtıydi doktora anlattım hissettiğim şeyi olabilir dedi masaAllah dedi