Hazalmelis Yigitin_annesi zeynep kamil çekiyor mu ya bilginiz varmı? Ben 182 den deniyorum orası için ama hep dolu, hastanede telefonları açmıyo ne yazıkkı.
eylemc Yigitin_annesi Zeynep kamil yapıyor ama randevu almak gerçekten şans işi. Inşallah randevu bulursunuz
Yigitin_annesi Hazalmelis randevu veemiyoalrdi virus den dolayi kapaliydii randevu actilar alicam ben insalalh tam.saatinde arayinca alirsin .ben 24+6 fpn olcam gittigimde
Hazalmelis Yigitin_annesi saati kaç peki bana 182 hergün 16.00 da yenileniyor dedi ama ben bakıyorum 1 haftadır yok hiç açılmıyor gibi.
eylemc Yigitin_annesi Doktora bağlı kuzu Ne desem yanlış olur ama doppler olarak randevu alabildiysen bakarlar diye düşünüyorum
Son12 Yigitin_annesi 20. Haftasında bebeğin genel durumu için 33.haftamda doktorum suyumun azalmasından şüphelendi ki haklı çıktı.Su içmemi söyledikten sonra 34. Haftamda tekrar kontrol için
Yigitin_annesi Hazalmelis yok acildii saat 4 olunca araa doopler icin dee sana verirler 15 gunu acinca vermiyolarya sor nezman aram gerekiyo diye gununu soyluyilar
Yigitin_annesi Hazalmelis bugun 4 de ara doopler randevu verckler 18 mayisa hbrn olsun bn bklyrum 4 olsun aricam