minikseftali_ Kizlar son haftalariniza dogru sizin de hic akintilariniz yogunlasti mi, benim ilk defa bugun cok yogun gelmeye basladi sari renkte yani onemli mi degil mi anlamadim, yardimci olur musunuz?
Serzeyyyy minikseftali_ merhaba canım benimde bi kaç gündür aynı sorun var öncesinde vardı normal akıntı ama bi kaç gündür çok fazlalaştı ve sarı renk olmaya başladı. Doktoruma söyledim içinde 3 tane olan vajinal fitil verdi 2 gündür kullanıyorum sende söyle bi istersen doktoruna danışmakta fayda VAR bu arada 34+5 haftaligiz🥰
Nehir66 minikseftali_ Mrba canım benimde akıntım son haftalara girince yoğunlaştı sarı akıntı aynen 🤦♀️Doktoruma hiç demedim ama bu hafta söyleyim bi
AysennHED minikseftali_ ben 37 haftalık oldum akıntım hala aynı değişme yok 🤷 miktarı da rengi de aynı
minikseftali_ Serzeyyyy o zaman bu kontrolumde bende muhakkak soruyorum canim cok tesekkur ederim ya, bizde 36+3uz bir de ilk gebelik baya bir pimpirikli olmaya basladim bugunler de🙄
ssemashn Serzeyyyy canım ben 32+3 üm benimde yoğun sarı ve kokulu olduğu için akıntım o 3lü fitilden verdi bikac gün oldu hala kullanmaya başlamadım korktum yanma vs yapar mı acaba diye. Gynomax xl fitilin ismi seninki de öyle mi? Ve yanma vs yaptı mı memnun kaldın mı akıntın da değişiklik oldu mu
minikseftali_ Nehir66 bende sormadim hic cunku bu kadar yogun olmamisti, hic aynen benden once gidersen sorup banadaaa bilgi verir misinn canimm
Nehir66 minikseftali_ Mrba canım şimdi doktor kontrolünden geldim sordum akıntım çok oluyor dedim doktor yumuşama oluyor açılman yavaş yavaş oluyor o yüzdendir dedi çatı muayeneside yaptı yumuşuyormuş o yüzden akıntım oluyormuş 😁çok sevindim doğuracaz belirti var😂😁
Bttll Nehir66 bende 37 haftanın ıcınde yım benımde akıntı artmıştı canım smdı msjını gorunce İcim rahatladı demekkı akıntı artması ıyı bısey 😍😊
minikseftali_ Nehir66 yaaa simdi gordum, cokkk tesekkur ederim vallahi icimi rahatlattin sagolasin, ay hadi hayirlisiyla gelsinler bir an once❤❤❤😘
Nehir66 Bttll bebeğim iri benim doktor bakalım dedi ama zor dedi 😰bebekte Doğum pozisyonunda bide😰normal Doğum zor dedi
Nehir66 Bttll tabikide canım önemli olan bebeğimin sağlığı ama ilk Doğumum olduğu için normal Doğumda sezeryanda korkutuyor beni 😰Allah hepimizin yardımcısı olsun canım