Nur5516 Erdeminannesi0219 nasıl bukadar eminsinz? Yakın arkadaşımdan biliyorm testte pozitif çıkıp iki hafta sonra kanda çıktı . Olamaz diye bişey yok.
Erdeminannesi0219 Nur5516 arkadaşının ki biraz tesadüf olmuş ben bilimsel bişey konuşuyorum burda. Ha inanmıyorsan buyur araştır aksini iddia eden bişey bulursan ben burdayım 🖐🏻
Nur5516 Erdeminannesi0219 baya bilimsel konusmussunz ! Araştırdım merak etmeyin oyle binlerce kişi var bildiğim bişeyi size sormama gerek yok teşekkürler..
Erdeminannesi0219 Happybsrn ya ben size anlatamıyorum heralde ? Ben bilimsel konuşuyorum burda. Yok arkadaşında çıkmış yok bilmem kimde çıkmış bunlar beni ilgilendiren şeyler değil ben olanı söylüyorum. İşinize bakın şimdi
Happybsrn Ysmn_11 öncelikle bu testlerin biri hariç diğerlerinde silik çizgi var.. önemli olan yaptığınız da 5 dk içinde çıktılar mı?
Deryaalperenerol Happybsrn hayır biraz bekledikten sonra çıktı ama benim hiç böyle olmazdı ven ona şaşırdım hala inanamıyorum varla yok arası bir şeyim Ama yinede hakkımda hayırlısı diyorum 😊🤲
Tubasim Deryaalperenerol testler bekleyince böyle olur zaten canım, en kesin sonuç kan testidir. Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah
M-o-r-58 Deryaalperenerol 2 gün sonra farklı markayla deneyin. Benimde testim hayalet çizgiydi 2 gün sonra netleşmişti. 🤗 Hayırlısı olsun
Pcoslubiranne Deryaalperenerol bunlar sonradan çıkan çizgiler maalesef zaten olsaydı kanda az da çıkardi.
Happybsrn Erdeminannesi0219 evt bilimsel olarak öyle ama hayat tesadüflerle doludur unutmayın 😊 oluo yani öyle şeyler
Happybsrn Deryaalperenerol benim de bekledikten sonra çıktı bekleyip göreceğiz 🙏 şaşırdım bn de benim de hiç çıkmazdı
Selvimustafa Benimde aynı cikiyo aynı sizin bu yaptiklariniz gibi kafam çok karışık önceden de yapiyodum test satlerce dururdu hicbisey cikmiyodu şimdi neden cikiyo bide spiral var