Mrs40 Nihalkrc202 bende 20 haftalığım sırf üstü uyudugumda birden kramp giriyor hergün olmuyor fakat bi kaç kez yaşadım öyle birisymi sizinkide
Zynpblc Nihalkrc202 bende 19 haftalık oldum benimde sancım oluyo ara ara ya sanki vajinanın üstünde bı ağrı var yatakta döndükçe ağrıyor doktor normal dedi genişliyor buyuyo falan dedi
Kubrayy Nihalkrc202 aynı şey bendede var sanırım Rahim büyüyo organlar daha da sıkışıyor normal bence, şiddetli ve devamlı değil çünkü arada böyle ağrılar yokluyor
Tsknaltunts Zynpblc aynısı bendede var yatakta döndükçe çok ağrı oluyor genital bölgemde korktum bende bişey mi var acaba diye bide bebeği hissediyor musunuz ben hiç bişey hissetmiyorum hala 😔
Nihalkrc202 Tsknaltunts bende hissetmiyorum ama arada göz seyirmesi gibi hissediyorum karnımdan değişik sesler cıkıyo bide
Zynpblc Tsknaltunts evet canım ben hareketlerini hissediyorum seninde yakındır hissetmen benim ikinci hamileliğim olduğu için ben bayağı erken hissetmeye başladım 16. Haftada falan başladım hissetmeye
Tsknaltunts Nihalkrc202 pıt pıt ediyor onu bende arada hissediyorum heralde daha erken hissetmemize 🤷♀️
Tsknaltunts Zynpblc inşallah ya insan korkuyor neden hissedemiyorum diye pıt pıt atıyordu iki gündür oda yok 😏 maşallah size en kısa zamanda bende hissederim inş😊😍