Sibelgokhan Gzmbzks nemli bir bölgede oturuyor iseniz ağaçtan yapıldığı için küflenip nem tutması çok yüksekmiş bende alacaktım bu yuzden vazgeçtim almaktan
Taskinalp Gzmbzks bende bundan almayı düşünüyorum. Yerden yüksek olmaması 1-2 yaşlarına geldiğinde güvenlik açısından daha iyi. İlk zamanlarda yatak odasında beşikte olacak zaten. İlerleyen zamanlarda da yanına yatıp yatırmak İçin çok rahat oluyor. Umarım pişman olmayız 😂😂
Gzmbzks Taskinalp Görüntüsü beni çok cezbediyor ama ailem buyuyen beşik konusunda israrli anliyamiyorlar 🙄😂
Noyan_annesi Brokoli yerim onu 🥰 bende pomernian var biraz şımarık 2 yaşında sizinkinin yaşı bebekler için uygun bence genç olması biraz heycanlı olmalarına sebep. Benim kardeşimin iki aylık çocuğu var onunla tanıştırdık başlarda alışamadı şimdi daha iyi bakalım biz ne edicez 🙄😂
hellomum Henüz almadım ama ben de montessori yatak düşünüyorum. Altı yatak olanlardan yaptırmayı planlıyorum böylece kendi yatağında yatarken ben de hem yanında hem ayrı yatakta yatabilirim 😉
Susamveannesii Acaba kendi başına uyanıp kendini tehlikeye atan davranışlarda bulunur mu bu yataklarda 🤔
sibelkck31 Bende montessori de çok kararsiz kalmıştım ama sonunda bunu aldim 😊https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/montessori-yatak-kapadokya-montessori-yatak-pembe-cerceveli_pdp_492426488
Susamveannesii Gzmbzks aklıma ilk gelen bu oluyor aslında sonuçta yataktan çıkabilecek duruma geldiğinde uyanıp yaramazlık yaparsa ne yapacaz 🤔 acaba tecrübeli annelerin yorumu var mı 🤭
Brokoli Noyan_annesi kiskanabilir belki ama zarar verecegini sanmam. bizimki evet artik yasli, konforuna cok duskun. cocukla cok muhatap olacagini sanmiyorum ama anakucagina çökeceğine eminim. yatak montessori olsaydi ona da baya el koyardi :D
Asu20- Altını silme imkanı yok nasıl begenip alıyorsunuz diyecektim ki yerden yüksek miş, o yzuden güzel. Ama odanız da geniş olmalı. Dar odalarda montessori çok bogucu oluyor. Ferah görüntü isterim ben .