Invisible-33 Kızlar merhaba 34+3 üm en son doktora 32 de gittim 11 Mayıs ta tekrar gideceğim ancak taşikardi halsizlik nefes darlığı çekmeye başladım halsizlik öyle ki canınız kesiliyor sanki o derece yaşayan var mı acaba ?
Emk5341 Invisible-33 ağırlaşıyoruz galiba. Çarpıntı yok ama halsizliğim var benim de arada nefes darlığım da oluyor. Bebek büyüyor ondan galiba. Ama bi doktora sorun isterseniz
Aysen2709 Invisible-33 benimde oyleydi dün sezeryan dogum oldum cok zorlandim kalp carpintisindan felan doktorları baya bi korkuttumb
nil_sugra Invisible-33 bende 18 haftalık oldum dün 4-5 kere taşikardi oldu bende de. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Akşamda yemek sonrası zaten bayılacak gibi oldum
KucukAnne538 Invisible-33 evet canım o haftalarda bende öyleydim ama çok şükür hafifledi 37+6yiz şuan bizde
Bertn Bu haftada çok oluyor hatta ben o şikayetle hastaneye gittim corona şüphesi diye iki gün yattım hastanede boşuna
Invisible-33 Bertn yani özellikle taşikardi ve halsizlik beni benden alıyor bebek hareket de ediyor onda da sıkıntı yok ama bu aralar hastaneye gitmeyi açıkçası hiç istemiyorum durup dururken bende yaşayanlar var mi sorayım dedim
Bertn Invisible-33 yok gitmeme gerek yok bende aşırı göğüs kafesi agrisi vardı nefeste güçlük cekiyordum hastanede yatırıldık covid testi yapıldı Negatif çıktı gitmene gerek yok bence hamilelik yapıyordur
Invisible-33 Aysen2709 hayırlı olsun bu arada bebeğine kavuştun demek ki Allah bizede nasip etsin inşallah 🙏🏻
Invisible-33 Bertn ya covit çok şükür şüphelenmiyorum ancak bu halsizlik falan çok zorluyor bir gün mesela yok bir gün oluyor mesela dün çok kötüydüm bugün çok şükür yok anlamadım bende
Invisible-33 nil_sugra bazen bende bayılıcak gibi oluyorum evet ayakta denk gelse kesin bayılırım yani 😐
Bertn Invisible-33 bende öyleydim gittim hastanede yattım covid değilsem bile ordan kaptım mi diye çok korkuyorum zaten psikolojikmen çöktüm
nil_sugra Invisible-33 ya sorma kendimi sokağa atasım geldi. Şu dönem malum fazlaca stresli geçiyor biz hamileler biraz daha fazla hissediyoruz sanırım
Tubis33 34 haftalığım bende de çok fazla halsizlik var. Hamileliğimin başından beri çok hareketli yedim ama 2 haftadır kolumu kaldıracak halim yok, biraz yürüsem nefes nefese kalıyorum, kendimi hep yorgun hissediyorum. Bence normal 😊
Invisible-33 Tubis33 evet yatsam geçmiyor halsizlik hiç bişey yapamaz hale geliyorum yemek bile yiyemiyorım
Invisible-33 nil_sugra bencede en fazla etkilenen kesim biz olduk 2 Aydır resmen sadece doktora gittim 2 kez o kadar 😐 iki kişi düşünüyorsun sadece kendini etkilesen yine neyse 😣
Bertn Invisible-33 ya testim dün Negatif çıktı zaten ama orda iki gün yattım ordan kaptın korkusu aşırı var