hseda Başımıza böyle birşey geldi bebeğim doğalı 6 gün oldu hala küvezdee yoğun bakımdan çıktı beyinde hasar var dediler allaha şükür beyinde hasarımız yok gözüküyor . Bundan sonrası nörolojik ızmanlara sürekli kontrol olucak ama inşallah birşey olmayacak . Çok zor bir doğum geçirdim bütün vucuduma epiduralin fazla verilmesi yüzünden uyuştu için doğumda hiçbirşey yapamadm 10 cm açıklığım vardı ama bebeğimi doğuramadım dümdüz sedyede nst odasında karnıma bastırarak doğurtmaya çalıştılar . Vakum uyguladılar istemedğim halde yinede doğuramadm beni kaldırıp çatala götürmek istediler kaldırdıkları gibi sedyeden yere düştüm bir daha kaldırıp yatırdılar dümdüz yatarken zorla doğurtmaya çalıştılar olmadı . Doktorum sezaryan önermedi onca zaman kaybederken tek yaptıkları karnımı bastırıp bana işkence etmekti 😔 eşimi çağırttırdım o beni sandalyeye koyup çatala çıkarttı yine ebe hemşire doktor hatta hasta bakıcı bayan bile karnıma bastırdı ordada yapamadm ıkınma hissim çok çok geç geldi kafası çıktı bebeğimin omzu çıkmadı çıkartırken kol sinirlerini zedelemişler şuan kolda kıpırdama yok dualarınıza ihtiyacımız var . İç dış bir sürü dikişim var .. prenses doğumdan epiduraldan ve bu hastaneden uzak durun. Lütfen bebeğim için duaya ihtiyacım var hasarımız hafif derece olsun az hasar almış olalım şu mübarek günlerde kızıma dua edin nolur
kbrsrkn hseda 😳 yaaa rabbim yanınızda olsun bebeğiniz sağlığına kavuşsun bıran once cok uzuldum okuduklarıma ınanamadım 😔 allah yardımcınız olsun. Sağlık sizinle olsun 🙏🏻
Cirkinordekk hseda yaa bende sakarya’daym… Korktum şuan Allah yardımcınız olsun rabbim şifa versin inşallah
Skarakas hseda cok cok gecmis olsun. Rabbim sifasini versin ins hafif birseydir düzelir. Dayimin kizi da orada dogum yapmıştı normal dogum diye diye saatlerce aci cektirip ayni sekilde defalarca catala cikartip indirip karnina bastirip dogurtmaya calisip acilmasi olmasina ragmen sen bu cocugu normal doguramazsin sezaryene aliyoruz dediler. İgrenc bi hastane ben de şahidim.
ssemashn Çok çok geçmiş olsun rabbim sağlığına kavuştursun inşallah çok üzüldüm.. bende sakaryada yaşıyorum Beyhekim e gidiyorum, biara medar hastanesinide düşündüm doğum icin ama bu okuduklarımdan sonra orayı tercih etmem sanırım. Dualarım seninle 🙏🏻
TugceeSertttt Bende sakaryadayim inanın cok üzüldüm. Gönlünüzü ferah tutun Allahin izniyle birsey olmaz insallah. Yani dogumevinde son raddeye kadar sezeryana alinmadigini biliyorum yasak diye. Ama neden özel hastanede boyle bi zorlanma oldu onu anlayamadim. Ama kuzenim iri bebek dogurdugu icin baya zor bi dogumu oldu. Onuda vakumladilar. Bebegin kafasinda felan resmen tirnak izleri felan vardi. Cocuk dogar dogmaz baktik kuveze aldilar. Elli tane sey söylediler bahane olarak. Sonradan anladik bebegin kafasinda zedelenmeler var diye almislar. Amaaaa hic birsey olmadi Allaha sukurrrr.. Hic bi sikinti cikmadi. Insallah senin bebisindede sikinti olmayacak 🙏 Cokk dua edecegim senin ve bebisin icin 🙏
hseda TugceeSertttt aynı şekilde benimde iri bebek hikayesi çok şükretsin hiç birşey olmamış ben bebeğim de koluny kullanamadığı halde yaşadığı için şülür ediyorum . Doktory kimdi akrabınızın
hseda Skarakas aslına bakarsınız bana bu şekilde yapsalardı bebeğim de hasar olmayacaktı kolunu kullanamıyor şuan çekerek çıkarttıkları için ama şükür rabbime yaşıyor
Nur5495 Rabbim şifa versin tez zamanda insallah bir şeyi yoktur 🙏🏻 İnanın medar için bende iyi şeyler duymadım doğum için yani arkadaşım doğum yaptı bebeği yoğun bakıma aldılar kakasını yemiş diye yoğun bakım sürecini anlattı bin pişmandı medarda doğum yaptığı için
ozlemikka hseda yıllar once o doktorla calismistim demekki hala boyle sıkıntılar yaratiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😞 cok gecmis olsun insallah duzelir bebeginiz tez vakitte 🙏🏻
TugceeSertttt hseda oyyyy cok gecmis olsun. Cok üzüldüm 😔 doktoru kimdi bilmiyorum istanbul samandırada özel bi hastaneydi
Ylcnbsr hseda inanamıyorummm😞 allah yardımcın olsun nasıl böyle olabilir ya bir tanıdıktada plesanta yapışıklığı olmuş fark edememiş saatlerce sancı çekmişti doğmamıştı en son yalvar yakar sezeryana almışlar orda anlaşılmış onun doktoru da orda bir bayandı adını hatırlayamadım 😞 bende orada Doğum yapacağım Perşembe günü sezeryan olacağım nasipse
Ummhnmc hseda Allah’ım yardımcınız olsun bebeğiniz bir an önce sağlığına kavuşur inşallah 🤲🏻 Çok üzüldüm yaşadıklarınıza 😔😔