Tgcefesygl miraceymen hayat hastanesi cem parmaksız a gidiyorum çok memnunum güler yüzlü ilgili bir doktor
Tgcefesygl dorukayra benim kontrol geçen haftaydı ayrıntılı ultrason istedi bende yarın eğitim araştırma da ayrıntılı ultrasona gidicem kaç haftalık sizin
dorukayra Tgcefesygl 16 haftalık olucaz bizde cnm sen kaçıncı haftadasn ayrintili ultrason ücretlimı cnm
Tgcefesygl dorukayra cem bey fırat üniversitesi eğitim Araştırma da yaptır dedi orada 122 tl ücret ama devlet yeni eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz ben devlet arastirma da yaptircam biz 19+6 olduk
gozdetrkz Betul3425 İstasyon mahallesinde annemler oturuyor hastaneye yakın ben Sefaköy beşyoldayım 😊
dorukayra Tgcefesygl iyımış cnm sen memnun kalirsan bende yaptrym orda bende istyrm yaptırmayı ilk oğlumda yaptrmamstm
dorukayra Tgcefesygl amin amin cnm sağlıkla gelsin miniklerimiz 😊😊 cinsiyet ne sızın bide yarın ogrwnecez inşallah
Tgcefesygl dorukayra tabi aslında nazan ve çiğdem hanım var sigorta hastanesinde muayene olup oradan gonderiliyormusuz bende yeni öğrencem 182 den 20 hafta gibi randevu al beklemezsin yarın haber veririm 😊 nasipse oğlum olcak ins 🤗🤗
dorukayra Tgcefesygl tamam cnm inşallah seninde güzel geçer .maşallah sağlıcakla kucağına alrsn inşallah doktora tekrar sorarım ben.. senin ilk mi