Semabahri [bilinmeyen] Cumartesi pazarını da biliyosan tamamdır oralarda oturuyorum 😊😊😊 Atatürk mahallesi diyince bilemedim bende ama oraları biliyorum bende 😅
SeherDalamanOkunakol FatmaSalamBayram ben Vitale Koray dumana gidiyorum şiddetle tavsiye ederim hatta şahsi sayfası da var araştırabilirsin bende senin gibi 3 doktor değiştirdim Koray beyden çok memnunum 😍
Ecrininannesi06 MerveTaer ilk gebeliğimde yanı geçen sene 😂 özel bilgi hastanesine gittim şimdide özel Keçiören hastanesine gidiyorum Kemal hoca 🤲🏻
Haziran ElifTekeliKarpuz daha önce afyonda bi doktorum vardı kütahyaya taşınınca burada doktor arayışına girdim araştırmadan randevu aldim ama 2 hafta sonrasına alabildim anadoluya geçeceğim büyük ihtimal🙁
ElifTekeliKarpuz Haziran aslında devlette suna hanım ve Beril hanım var yardımcı doc ama sıra almak çok sıkıntı. Siz gene 15 gün sonrasına sıra bulanilmişsiniz ben hiç randevu alamadım 2 ki tarama zamanım gececek diye Anadolu’ya geçtim
Haziran ElifTekeliKarpuz kadriye Hanima alabildim randevu kutahyada çok zor hastane işleri hayirlisi artık ne diyelim 🙁
ElifTekeliKarpuz Haziran artık geçmem devlete bir ay alcam randevu iki ay alamıcam çok sıkıntı olur yani hayırlısı artık ☺