ggzmkrcc ZeynepKara canım çok yoğun oluyor mu? Randevu aldım bu hastaneye ilk kez gidicem nalan hanıma gidicem bende. Sancıyı odanda mı çekiyorsun sancı odasında mı bide eşin gelebiliyor mu doğuma falan biliyor musun 🙄
ZeynepKara ggzmkrcc randevuları yoğun olmuyo ama bazı günler doğuma falan giriyo o yüzden bekliyoruz yarım saat falan sancıyı özel odada çekiyosun ailen falan yanında olabiliyo normal doğuma eşin girebiliyo sezaryene almıyolar enfeksiyon kapma riskinden dolayı
ZeynepKara ggzmkrcc ödeniyodur ama büyük ihtimalle çünkü farklı bi oda da giriyosun falan ama hiç sormadım hastaneyi arayabilirsin müşteri hizmetlerinden yardımcı oluyolar
ggzmkrcc ZeynepKara bazı özellerde nst muayeneye dahil oluyo o yuzden sordum. Neyse gidince öğreniriz artık 😊
cennetkusunannesi Betussss Doğum için tavsiyeleri neler oluyor Ayfer hanımın 😊 Bide bebekleri kilosu yerinde doğuyor diyorlar doğru mu 😊
Betussss cennetkusunannesi daha doğum için konusma zamanımız gelmedi🤗Temmuz gibi gidicem o zaman doğumuma yakın oluyor konusurz inşallaj
Durununannesi80 gizempoyrazim canım bende 33 haftalıgım atilla hocaya basladık bu hafta ama fiyat dediğin gbi deil norml 1800 sezeryan 2400 epidural farkı 1000 tl aynı zamanda mesai dısı doktoru cagırırsan 450 tl he birde suit oda istersen geceliği 300 tl😂